Η ενδεκάδα και τα ερωτηματικά

Η ενδεκάδα και τα ερωτηματικά

Διονύσης Βερβελές 12:37 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 20.10.2024

Κλειστά χαρτιά από τον Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό…

Δεν είναι κάτι καινούργιο πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έδειξε πολλά στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει για την αναμέτρηση με το Λεβαδειακό. Ο έμπειρος τεχνικός δεν το συνηθίζει να ανοίγει τα χαρτιά του και να αποκαλύπτει στο Ρέντη ποιους παίκτες θα βάλει στο αρχικό του σχήμα.

Έτσι λοιπόν και τώρα κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, αν και αυτό το οποίο βγαίνει από το Ρέντη είναι πως πρόθεση του Μεντιλίμπαρ είναι να δώσει χρόνο συμμετοχής σε βασικούς παίκτες. Αυτό, ώστε να αποκτήσει και πάλι ρυθμό η ομάδα, μετά από τη διακοπή των δύο εβδομάδων και ενόψει του ματς της Ευρώπης με τη Μάλμε στη Σουηδία την προσεχή Πέμπτη. Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για τη βασική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», από τη στιγμή που και ο Μεντιλίμπαρ δεν ήταν ξεκάθαρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Όλα δείχνουν, πάντως, πως θα προτιμήσει το σχήμα των τελευταίων αγώνων. Δηλαδή με τον Κοστίνια στα δεξιά της άμυνας και τον Ροντινέι εξτρέμ. Ας το δούμε αναλυτικά...

Στο τέρμα τον Τζολάκη, αριστερά της άμυνας Ορτέγκα, δεξιά Κοστίνια και στόπερ τους Ρέτσο, Κάρμο. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής όπως φαίνεται δύσκολα θα «σπάσει» το δίδυμο των Μουζακίτη, Έσε. Μπροστά τους είναι το θέμα ποιον θα προτιμήσει ο Βάσκος τεχνικός. Ο Κωστούλας διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, όπως όμως και ο Ολιβέιρα, ενώ από την άλλη υπάρχει και ο Τσικίνιο ο οποίος έλειψε για ένα διάστημα λόγω τραυματισμού. Ο Μεντιλίμπαρ τον θεωρεί έτοιμο και αν πιστεύει πως δε θα επιβαρυνθεί ενόψει της συνέχειας, τότε θα είναι αυτός ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα βασικού και θα παίξει πίσω από τον προωθημένο Ελ Κααμπί.

Τέλος, στα εξτρέμ ο Ροντινέι όλα δείχνουν πως θα είναι στα δεξιά και στην αριστερή πτέρυγα ο Μασούρας έχει δείξει πως είναι σε καλή κατάσταση και δείχνει να κερδίζει τη «μάχη» της ενδεκάδας με το Βέλντε. Αν και ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δώσει μία ψυχολογική τόνωση στο Νορβηγό και αυτή η θέση, μετά απ' αυτήν στο κέντρο, είναι το δεύτερο ερωτηματικό για την ενδεκάδα.