Η ενδεκάδα του Αλόνσο με Τσέλσι: Στον πάγκο ο Τετέ - Βασικοί Πελίστρι, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Σένκεφελντ, Μαντσίνι

Η ενδεκάδα του Αλόνσο με Τσέλσι: Στον πάγκο ο Τετέ - Βασικοί Πελίστρι, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Σένκεφελντ, Μαντσίνι

Λάμπρος Γκαραγκάνης 18:32 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 24.10.2024

O Oυρουγουανός τεχνικός προχώρησε σε πέντε αλλαγές, σε σχέση με το αρχικό σχήμα της περασμένης Κυριακής, στο Ηράκλειο, κόντρα στον ΟΦΗ. Αναλυτικά η ενδεκάδα των Πράσινων.

Το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού, για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League, απέναντι στην Τσέλσι αποτελείται από τους: Ντραγκόφσκι - Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς - Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Ουναΐ - Μαντσίνι, Γερεμέγεφ, Πελίστρι.

Στον πάγκο του Τριφυλλιού βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Φικάι, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Αράο, Νταμπίζας.

Έτσι, σε σχέση με τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ο Ντιέγκο Αλόνσο διαφοροποιεί πέντε πρόσωπα. Αντί των Ίνγκασον, Αράο, Μπακασέτα, Τετέ και Τζούριτσιτς, θα αρχίσουν στην ενδεκάδα, αντίστοιχα, οι Σένκεφελντ, Μαξίμοβιτς, Μπακασέτας, Μαντσίνι και Πελίστρι. Με τον Γεντβάι να περνάει αριστερός στόπερ ξανά, ώστε να αγωνιστεί ο Σένκεφελντ.

Εκτός προεπιλογής έμειναν ο τραυματίας Φώτης Ιωαννίδης, ο Φίλιπ Μαξ που δεν έχει βγάλει ολόκληρη προπόνηση εδώ και καιρό, αλλά και οι ποδοσφαιριστές εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε, με βοηθούς τούς συμπατριώτες του Ριμπέιρο και Περέιρα. VAR ορίστηκε ο, επίσης, Πορτογάλος Ναρκίσο και AVAR ο Μαλέιρο.