Η ενδεκάδα του Άρη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Μάρτιν Φρίντεκ

Η ενδεκάδα του Άρη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Αλέξης Σαββόπουλος 19:17 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:30 - 18.08.2024

Οι επιλογές του Άκη Μάντζιου για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Βασικός ο Φρίντεκ, αμυντικό χαφ ο Μοντόγια.

Φανέλα βασικού στον Μάρτιν Φρίντεκ, παρότι έχει ελάχιστες μέρες προπονήσεων δίνει ο Άκης Μάντζιος κόντρα στον Ατρόμητο που για να καλύψει το μεγάλο κενό που υπάρχει στη θέση του αμυντικού μέσου, ενώ χρησιμοποιεί τον Μοντόγια στον άξονα. Ο Έλληνας τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του σε διάταξη 4-2-3-1. Ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια στην 7η σεζόν του με τη φανέλα του Άρη, ο Μάγιο θα παίξει δεξιά και ο έτερος νεοφερμένος, Φρίντεκ αριστερά, ενώ ο Βέλεθ θα είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας.

Άρης: Τι πήρε, τι έδωσε, ποιοι έφυγαν και τι μένει ακόμη 
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:00 - 18.08.2024

Άρης: Τι πήρε, τι έδωσε, ποιοι έφυγαν και τι μένει ακόμη 

Τι έχει γράψει το… μεταγραφικό κοντέρ του Άρη λίγες ώρες πριν… πέσει στη μάχη του νέου πρωταθλήματος. Πόσοι και ποιοι αποκτήθηκαν και με τι προοπτικές αλλά και οι τελευταίες εκκρεμότητες και ο ρυθμιστής Μορόν. Εκτοξεύτηκε στα 34εκ η χρηματιστηριακή αξία του ρόστερ.

Στη μεσαία γραμμή ο Μοντόγια θα έχει παρτενέρ του τον συμπατριώτη του Μόντσου ενώ ένας ακόμη Ισπανός, ο Μάνου Γκαρθία θα είναι μπροστά τους. Στην επίθεση, ο Μορόν θα αγωνιστεί στην κορυφή και ο Σαβέριο, Φετφατζίδης στις δυο πλευρές, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.