Η επιμονή της Μοντερέι για τον Πινέδα και η αντίδραση της ΑΕΚ

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

Η επιμονή της Μοντερέι για τον Πινέδα και η αντίδραση της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 12:27 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 26.06.2024

Σύμφωνα με το Fox Sport, η ομάδα από το Μεξικό έχει καταθέσει ήδη πρόταση προς την Ένωση για τον διεθνή χαφ της και δείχνει πως θέλει να κυνηγήσει την υπόθεση, χωρίς ωστόσο, τουλάχιστον προς το παρόν, να φαίνεται να βρίσκει πρόσφορο έδαφος

Το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα πρωταγωνιστεί σε μεταγραφική σενάρια από το Μεξικό, ήδη από τον περασμένο Μάρτιο. Και σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση και για όλες τις κορυφαίες ομάδες της χώρας. Όμως αυτό που φαίνεται τις τελευταίες μέρες, είναι η Μοντερέι δείχνει μια επιμονή για τον Μεξικανό χαφ της ΑΕΚ. Και κατά τους Μεξικανούς, έχει κάνει ακόμα και πρόταση.

Η ΑΕΚ διαψεύδει κατηγορηματικα δημοσιεύματα στην Βραζιλία για συμφωνία της Γκρέμιο με τον Ελίασον
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:06 - 26.06.2024

Η ΑΕΚ διαψεύδει κατηγορηματικα δημοσιεύματα στην Βραζιλία για συμφωνία της Γκρέμιο με τον Ελίασον

Το τελευταίο σενάριο που ήρθε από την Βραζιλία είναι πως η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε συμφώνησε με τον Σουηδό μεσοεπιθετικό και διαπραγματεύεται πλέον με την Ένωση, αλλά διαψεύστηκε κατηγορηματικά

Δημοσιογράφος του Fox Sports, υποστήριξε πως η ομάδα από το Μεξικό έχει καταθέσει ήδη μια πολύ σημαντική πρόταση και προς την ΑΕΚ, αλλά και προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα αυτή η τοποθέτηση έρχεται σε συνέχεια δημοσιεύματος προ ημερών, σύμφωνα με το οποίο η Μοντερέι ήταν διατεθειμένη να προσφέρει 12 εκατομμύρια δολάρια στην ΑΕΚ και κοντά 3 εκατομμύρια δολάρια ετησίως στον Πινέδα.

Στην ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνουν πως έχει φτάσει μια τέτοια πρόταση στα γραφεία της ομάδας. Ενώ αυτό που διαρρέεται υποβαθμίζει την υπόθεση, καθώς η πραγματικότητα φαίνεται να είναι μακριά απ' όσα υποστηρίζουν οι Μεξικανοί σχετικά με την πρόταση. Εξάλλου είναι δεδομένο πως στην ΑΕΚ πολύ δύσκολα θα έμπαιναν σε διαδικασία συζήτησης για την πώληση του Πινέδα. Βεβαίως υπάρχει μια αποστροφή στον λόγο του δημοσιογράφου του Fox Sports, που έχει την σημασία της.

"Στον Πινέδα αρέσει η προσφορά που του έκανε η Μοντερέι, οπότε θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ώρες" τόνισε ο Κάρλος Ροντρίγκο Ερνάντεζ. Κάτι που αν και εφόσον ισχύει, αλλάζει επί της ουσίας ένα σημαντικό δεδομένο που υπήρχε μέχρι τώρα, σύμφωνα με το οποίο ο ποδοσφαιριστής δεν σκέφτεται να επιστρέψει στο Μεξικό.