«Η Γαλατασαράι δεν στέλνει τα έγγραφα στον Σέρτζιο Ολιβέιρα»

«Η Γαλατασαράι δεν στέλνει τα έγγραφα στον Σέρτζιο Ολιβέιρα»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:24 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 04.09.2024

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «depar sports» μολονότι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, η Γαλατασαράι δεν στέλνει τα απαραίτητα έγγραφα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σέρτζιο Ολιβέιρα στον Ολυμπιακό φαίνεται πως μπαίνει η Γαλατασαράι.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανακοίνωσε τη συμφωνία Ολυμπιακού - Σέρτζιο Ολιβέιρα, με σήμα της δεκαετίας του '80!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:53 - 04.09.2024

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανακοίνωσε τη συμφωνία Ολυμπιακού - Σέρτζιο Ολιβέιρα, με σήμα της δεκαετίας του '80!

Μέσω ανάρτησης στα social media ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα στον Ολυμπιακό και παράλληλα αποκάλυψε τις λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση. Ο «γκουρού» των μεταγραφών στην ανάρτησή του χρησιμοποίησε ένα... αρχαίο σήμα των «ερυθρόλευκων».

Ο τουρκικός σύλλογος, στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ο Πορτογάλος χαφ δεν στέλνει τα απαραίτητα έγγραφα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Αυτό αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα «depar sports», η οποία επικαλείται δήλωση του ίδιου του ποδοσφαιριστή!

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους Τούρκους, οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή όσον αφορά την αποζημίωση του ποδοσφαιριστή. Ο Ολιβέιρα δικαιούται -βάσει συμβολαίου- 6 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Γαλατασαράι προσπαθεί να ρίξει κατά πολύ το ποσό αυτό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!