«Η Γκρέμιο απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Παβόν»

Κριστιάν Παβόν

i

X / Gremio

«Η Γκρέμιο απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Παβόν»

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:27 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 29.06.2024

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος έγραψε ότι η Γκρέμιο απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον 28χρονου Αργεντινό εξτρέμ, Κριστιάν Παβόν, κρίνοντας ανεπαρκές το ποσό.

Η ανάρτηση του έγκυρου Αργεντινού δημοσιογράφου, Θέσαρ Λουίς Μέρλο για πρόταση του Παναθηναϊκού στη Γκρέμιο για την απόκτηση του Αργεντινού εξτρέμ, Κριστιάν Παβόν αντί 3,75 εκατομμυρίων ευρώ, έχει αναπαραχθεί εκτενώς από τον βραζιλιάνικο Τύπο.

Παρότι από το Τριφύλλι αναγνώριζαν ότι ο 28χρονος επιθετικός προτάθηκε και εξετάζεται, όμως δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημη κίνηση προς τους «γαλάζιους». Αντίστοιχα, με «διαρροές» σε δημοσιογράφους, η Γκρέμιο αρνήθηκε ότι έλαβε προσφορά από τους «πράσινους» για τον Παβόν.

Πάντως, οι διαπραγματεύσεις που ο βραζιλιάνικος Τύπος υποστηρίζει ότι διεξάγονται για τον Παβόν, δεν υπάρχουν. Το όνομα του παίκτη δεν έχει διαγραφεί από τη λίστα των Παπαδημητρίου και Αλόνσο, αλλά δεν είναι αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα για διαφορετικούς λόγους.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειες τους σε άλλον εξτρέμ, με σκοπό να τον φέρουν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» στο επόμενο δεκαήμερο. Ούτως ώστε ο Αλόνσο να έχει έναν βασικό ακραίο επιθετικό στον Β' προκριματικό γύρο του Europa League.

Παράλληλα, ίσως η ιστορία να μην συνεχιστεί και στη Βραζιλία, αφού η Γκρέμιο φέρεται να απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Παβόν. Αυτό έγραψε ο ρεπόρτερ του TYC Sports, Ζερμάν Γκαρσία Γκρόβα, ισχυριζόμενος ότι τα 3,75 εκατομμύρια ευρώ κρίθηκαν ανεπαρκή από τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Η Γκρέμιο χρειάζεται απεγνωσμένα χρήματα, γιατί οι εγκαταστάσεις της υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν προ ημερών το Ρίο Ντε Τζανέιρο. Οπότε, η πώληση του Παβόν είναι η λύση που έχει δρομολογηθεί και ο παίκτης ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ευρώπη. Αλλά μάλλον όχι στην Αθήνα...