«Η Γκρέμιο παρακολουθεί τον Ελίασον, παρά την απόρριψη από την ΑΕΚ»

Ελίασον

i

Νίκλας Ελίασον/©intime

«Η Γκρέμιο παρακολουθεί τον Ελίασον, παρά την απόρριψη από την ΑΕΚ»

Κώστας Τσίλης 14:18 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 14.08.2024

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους η Γκρέμιο συνεχίζει να παρακολουθεί την περίπτωση του Ελίασον, παρά την απόρριψη της πρότασης από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς τον περασμένο Γενάρη, πολύ δύσκολα θα έμπαινε σε οποιαδήποτε συζήτηση για να παραχωρήσει βασικό γρανάζι της μηχανής του Ματίας Αλμέιδα. Πολλώ δε μάλλον με πρόταση που δεν ήταν καθόλου ελκυστική, όπως αυτή που φέρεται, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, να έκανε η Γκρέμιο για τον Νίκλας Ελίασον.

Ο δημοσιογράφος Καλιέλ Ντορνέλες, υποστήριξε πως ο σύλλογος από την Βραζιλία πρότεινε στην ΑΕΚ τον δανεισμό τον Σουηδού μεσοεπιθετικού, καλύπτοντας το ποσό του συμβολαίου του και βάζοντας και μια οψιόν αγοράς. Ωστόσο αυτή η πρόταση απορρίφθηκε από την Ένωση. Κατά την εκτίμηση του δημοσιογράφου από την Βραζιλία, ο λόγος ήταν τα στενά χρονικά περιθώρια για να βρεθεί αντικαταστάτης του Ελίασον. Στην πραγματικότητα η ΑΕΚ δεν ήταν δυνατόν να δεχθεί μια τέτοιου είδους πρόταση, ειδικά στο χρονικό σημείο που ήρθε.

Πάντως σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, η Γκρέμιο δεν δείχνει διατεθειμένη να εγκαταλείψει το... κυνήγι του Ελίασον. Εξακολουθεί να παρακολουθεί την περίπτωση του, φυσικά πλέον ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει, πως η ΑΕΚ θα μπει σε συζήτηση, με ανάλογου τύπου προτάσεις.