«Η Κάλιαρι περιμένει ελληνική προσφορά για τον Χατζηδιάκο»

Παντελής Χατζηδιάκος

i

Intime

«Η Κάλιαρι περιμένει ελληνική προσφορά για τον Χατζηδιάκο»

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:38 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 10.08.2024

Εφημερίδα της Σαρδηνίας ισχυρίζεται πως η πλευρά του Παντελή Χατζηδιάκου έχει ενημερώσει την Κάλιαρι ότι επικείται πρόταση από την Ελλάδα για τη μεταγραφή του 27χρονου στόπερ. Το όνομα του Έλληνα άσου έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος παραμένει στη Σαρδηνία παρά τα δημοσιεύματα για την αποχώρηση του τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αφού καμία επίσημη πρόταση δεν έφτασε στην Κάλιαρι για τη μεταγραφή του. Παρόλα αυτά, οι φήμες στο ιταλικό νησί για το μέλλον του Έλληνα αμυντικού, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Η τοπική εφημερίδα «Unione Sarda» υποστηρίζει στη σημερινή (10/8) έκδοση της ότι «ο Χατζηδιάκος φεύγει». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αθλητικός διευθυντής της Κάλιαρι Νερέο Μπονάτο, αφήνει να εννοηθεί ότι περιμένει προσφορά εντός των ημερών.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Χατζηδιάκος έχει βασικό ρόλο στο πλάνο του προπονητή, Νταβίντε Νίκολα και θα προτιμούσε να φύγει. Ο ατζέντης του εργάζεται για το ζήτημα και αισιοδοξεί πως σύντομα θα παρουσιάσει απτά αποτελέσματα στους «ροσομπλού».

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η πλευρά του Χατζηδιάκου εκτιμά ότι σύντομα θα προκύψει σοβαρό ενδιαφέρον από την Ελλάδα. Χωρίς ωστόσο, να κατονομάζεται η ελληνική ομάδα που θα προσφέρει χρήματα για την αγορά του 27χρονου κεντρικού αμυντικού.

Πρόσφατα, ο Χατζηδιάκος είχε συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, όμως μεσολάβησε η απόκτηση του Ισλανδού Ίνγκι Ίνγκασον. Στην παρούσα φάση, μοιάζει απίθανο το Τριφύλλι να αγοράσει και άλλον στόπερ, έχοντας ήδη πληρώσει 1,5 εκ. ευρώ για τον Γεντβάι και περίπου άλλα 3 εκ. ευρώ για τον Ίνγκασον.

Ο Χατζηδιάκος έχει απασχολήσει και την ιταλική Μπάρι, όμως εκεί δεν προχώρησε εξαιτίας του κόστους. Στον αντίποδα, συνηθίζεται ότι η μεταγραφική περίοδος οδεύει προς τη λήξη της, οι τιμές να μειώνονται με σκοπό να επιτευχθούν συμφωνίες.