«Η Κάλιαρι περιμένει πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Χατζηδιάκο»

Παντελής Χατζηδιάκος

i

Intime

«Η Κάλιαρι περιμένει πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Χατζηδιάκο»

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:49 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 08.07.2024

Ιταλική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως ο Παντελής Χατζηδιάκος ενδέχεται να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Κάλιαρι, αφού ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την αγορά του.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος είναι ένας παίκτης ο οποίος συνδέεται συχνά με μεταγραφικά σενάρια με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, ο κεντρικός αμυντικός της Κάλιαρι αποτελεί προϊόν της ακαδημίας του Τριφυλλιού και συγκαταλέγεται στους λίγους πρωτοκλασάτους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Η ιταλική ιστοσελίδα «cagliarinews24.com» επανήρθε στην υπόθεση, υποστηρίζοντας πως οι «ροσομπλού» περιμένουν πρόταση από τους «πράσινους», προκειμένου ο διεθνής στόπερ να επιστρέψει από τη Σαρδηνία στην Αθήνα. Χωρίς πάντως μέχρι τώρα να την έχει λάβει.

Στην Κάλιαρι είχαν μεγάλες προσδοκίες από τον Χατζηδιάκο, όμως φαίνεται πως δεν έμειναν ικανοποιημένοι. Για αυτό οι Ιταλοί συζητούν την παραχώρηση του, παρότι δεν έχουν ανάγκη στο οικονομικό. Ωστόσο, είναι διαλλακτικοί για μία τιμή που θα ανταποκρίνεται στην αξία του Έλληνα άσου.

Προφανώς, ο Χατζηδιάκος είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αρέσει στους ιθύνοντες του Τριφυλλιού. Αυτό δεν συνεπάγεται κίνηση για την απόκτηση του, όσο και να το επιθυμούν στη Σαρδηνία. Ο Ντιέγκο Αλόνσο αξιολογεί προς το παρόν τους Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν και Σένκεφελντ και έπειτα θα εισηγηθεί για μία μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας.

Tι ισχύει με Παναθηναϊκό και Μασούρα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:15 - 08.07.2024

Tι ισχύει με Παναθηναϊκό και Μασούρα

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση στον Γιώργο Μασούρα. Το Sportal εξηγεί τι ισχύει με τους «πράσινους» και με τον διεθνή εξτρέμ του Ολυμπιακού.

«Το μέλλον του Παντελή Χατζηδιάκου θα μπορούσε να είναι μακριά από την Κάλιαρι. Μετά από μια σεζόν, ο Έλληνας αμυντικός μπορεί να αλλάξει αέρα, προερχόμενος από ένα Πρωτάθλημα που μόνο θετικό δεν ήταν, παρά τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν μετά την άφιξή του από την Άλκμααρ. 

Ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, που θα ήθελε να τον φέρει πίσω στην χώρα του, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχουν επίσημες προτάσεις. Η Κάλιαρι περιμένει προσφορές για τον παίκτη και στην συνέχεια θα αποφασίσει τι θα κάνει» αναφέρει το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας.