Η κουβέντα ανάμεσα σε Αλμέιδα και Πινέδα, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο

Η κουβέντα ανάμεσα σε Αλμέιδα και Πινέδα, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο

Κώστας Τσίλης 12:28 - 30.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 30.06.2024

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ έχει κώδικα επικοινωνίας με τον Μεξικανό χαφ και η μεταξύ τους συζήτηση θα δώσει και την πραγματική διάσταση της υπόθεσης

Το ενδιαφέρον ακόμα και η διάθεση για επιμονή της Μοντέρει για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα, υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό. Αυτά ήταν πολύ ξεκάθαρα αλλά και με ξεκάθαρο τρόπο για την διαχείριση από την πλευρά της ΑΕΚ, η οποία απέρριπτε προτάσεις. Εκείνο που θόλωσε το τοπίο, ήταν η διαρροή που έκανε η πλευρά του μάνατζερ του Μεξικανού χαφ.

Η ΑΕΚ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τον μάνατζερ του Πινέδα, πως δεν θα δεχθεί εκβιασμούς από κανέναν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:56 - 29.06.2024

Η ΑΕΚ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τον μάνατζερ του Πινέδα, πως δεν θα δεχθεί εκβιασμούς από κανέναν

Στην Ένωση άκουσαν τον μάνατζερ του Μεξικανού χαφ να εκφράζει σκέψεις επιστροφής του πελάτη του σε ομάδα της πατρίδας του και διεμήνυσαν πως όχι μόνο δεν εκβιάζονται, αλλά θα προσφύγουν και στα αρμόδια όργανα εαν κάτι τέτοιο χρειαστεί

Η ΑΕΚ αντέδρασε αμέσως και μάλιστα με σκληρό τρόπο, ως προς την διαφύλαξη των συμφερόντων της. Ως όφειλε να κάνει. Όμως στο καθαρά πρακτικό κομμάτι, αυτό που έχει την πιο ουσιαστική σημασία, είναι αν όλα όσα είπε ο μάνατζερ του Πινέδα περί έντονων σκέψεων επιστροφής στο Μεξικό, τα υιοθετεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Αν δηλαδή αυτή είναι η στάση του Πινέδα.

Όλοι Euro LIVE: Η χειρότερη Ιταλία όλων των εποχών, η πρωτοφανής απόφαση του Όλιβερ για διακοπή και μία «δόση» από… Πλάις!
EURO 2024

00:19 - 30.06.2024

Όλοι Euro LIVE: Η χειρότερη Ιταλία όλων των εποχών, η πρωτοφανής απόφαση του Όλιβερ για διακοπή και μία «δόση» από… Πλάις!

«Όλοι Euro» για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις του Σαββάτου! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Βεστφαλία και Βερολίνο. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Προφανώς και ο μόνος τρόπος αυτό να ξεκαθαριστεί, είναι η κουβέντα ανάμεσα στον Ματίας Αλμέιδα και τον Μεξικανό χαφ. Οι δυο τους έτσι κι αλλιώς έχουν έναν ιδιαίτερο κώδικα επικοινωνίας. Είναι δεδομένο πως ο Αργεντινός τεχνικός είναι ήδη ενήμερος για όλα όσα έχουν συμβεί. Και το πιο πιθανό είναι πως θα επιδιώξει να έχει μια επικοινωνία με τον Πινέδα. Αν δεν έχει ήδη γίνει. Και αυτό, προκειμένου να πάρει ο Αλμέιδα ξεκάθαρες απαντήσεις.

Φυσικά και η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη ούτε να παίξει τα παιχνίδια των μάνατζερ, ούτε να κάνει χατίρια εις βάρος των συμφερόντων της. Αυτό είναι κάτι που κατέστη σαφές και δημοσίως και προς την πλευρά των εκπροσώπων του Πινέδα. Ωστόσο έχει τεράστια σημασία, αυτό που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα πει στον άνθρωπο που εμπιστεύεται περισσότερο από κάθε άλλον και είναι ο Αλμέιδα.

Σίγουρα ο Αργεντινός τεχνικός θα επιδιώξει να κάνει κουβέντα με τον Πινέδα. Και σίγουρα αυτή η κουβέντα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, κυρίως ως προς τις σκέψεις που κάνει ο ίδιος ο Μεξικανός χαφ, οι οποίες δεδομένα παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.