Η κρίσιμη μέρα για την παρουσία του Γκαρσία στην ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Νόα

Γκαρσία

i

Λιβάι Γκαρσία/intime

Η κρίσιμη μέρα για την παρουσία του Γκαρσία στην ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Νόα

Κώστας Τσίλης 20:00 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 13.08.2024

Οι εξετάσεις θα δείξουν αύριο αν ο Λιβάι θα μπορέσει να πάρει μέρος στην τελευταία προπόνηση της Ένωσης και ο Αλμέιδα θα πάρει κατόπιν τις οριστικές του αποφάσεις

Ήταν αναμενόμενο πως τόσο χθες, όσο και σήμερα, ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα μπορούσε να είχε μια ξεκάθαρη εικόνα, για την δυνατότητα του Λιβάι Γκαρσία να δώσει το παρών στην κρίσιμη ρεβάνς με τη Νόα. Ο επιθετικός της ΑΕΚ ακολούθησε και τις δυο μέρες πρόγραμμα θεραπείας και ένα ειδικό ατομικό. Και αύριο είναι η κρίσιμη μέρα.

Ο Γκαρσία θα κάνει το πρωί έναν νέο κύκλο εξετάσεων. Και τα αποτελέσματα θα δείξουν αν θα είναι στην θέση να συμμετάσχει στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μια προπόνηση που θα είναι και η τελευταία πριν από το ματς με τη Νόα. Ακόμα πάντως και αν ο Γκαρσία καταφέρει να δώσει το παρών στην δουλειά που θα γίνει, η τελική απόφαση για την συμμετοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι στον Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα δει την αγωνιστική εικόνα του Λιβάι στην τελευταία προπόνηση, αν και εφόσον συμμετάσχει κανονικά στο πρόγραμμα και κατόπιν θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Είτε για την παρουσία του Γκαρσία στην βασική ενδεκάδα, είτε στον πάγκο για να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής. Όλα αυτά βεβαίως, υπό την προϋπόθεση να το επιτρέψουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα κάνει ο Λιβάι αύριο το πρωί.