Η ξαφνική απώλεια του Μπάλντοκ έριξε βαριά τη σκιά της και στην προπόνηση της ΑΕΚ

Η ξαφνική απώλεια του Μπάλντοκ έριξε βαριά τη σκιά της και στην προπόνηση της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 18:10 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 10.10.2024

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, επηρέασε πολύ και την ατμόσφαιρα στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Μπορεί τον Τζορτζ Μπάλντοκ να μην τον είχαν συμπαίκτη μέσα στα αποδυτήρια στα Σπάτα οι παίκτες της ΑΕΚ. Όμως αφενός τον είχαν συναντήσει, έστω και ως αντίπαλος μόλις πριν από δέκα μέρες στη Νέα Φιλαδέλφεια και αφετέρου είναι ένας συνάδελφος τους, περίπου στις ηλικίες τους. Και ο ξαφνικός χαμός του Μπάλντοκ, δεν θα μπορούσε παρά να ρίξει βαριά την σκιά του στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Απουσίαζαν βεβαίως οι Έλληνες διεθνείς, που τον γνώριζαν λίγο περισσότερο καθώς είχαν υπάρξει συμπαίκτες στην εθνική Ελλάδας και είχαν ζήσει περισσότερα πράγματα μαζί του. Ωστόσο για όλους τους παίκτες της ΑΕΚ αυτή η είδηση ήταν ένα μικρό σοκ. Φυσικά και ήταν το βασικό θέμα συζήτησης, αλλά και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ περίεργη και βαριά. Πολύ περισσότερη ησυχία απ' ότι συνήθως και χωρίς διάθεση για κουβέντες.

Με δεδομένο μάλιστα το πόσο πολύ επηρέασε ο χαμός του Μπάλντοκ την ατμόσφαιρα στην προπόνηση της ΑΕΚ, μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς πως θα νιώθουν οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό που τον ζούσαν καθημερινά. Και τώρα ξαφνικά συνειδητοποιούν πως από την μια μέρα στην άλλη, δεν θα τον ξαναδούν. Εξ ου και απολύτως λογικά αναβλήθηκαν οι προπονήσεις στον Παναθηναϊκό για δυο μέρες.