«Η Λάτσιο σκέφτεται την επιστροφή του Σάρι»

Μαουρίσιο Σάρι

i

sslazio.it

«Η Λάτσιο σκέφτεται την επιστροφή του Σάρι»

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:35 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 03.06.2024

Ένα ακραίο σενάριο διακινεί ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέντο Πέντουλα, υποστηρίζοντας πως στη Λάτσιο σκέφτονται να ξαναπροσλάβουν τον Μαουρίσιο Σάρι. Στην αναμονή για την απάντηση ο Παναθηναϊκός.

Εξαρχής ο Γιάννης Αλαφούζος γνώριζε ότι δεν θα ήταν ο μόνος ο οποίος θα διεκδικούσε την υπογραφή του Μαουρίσιο Σάρι εκ μέρους του Παναθηναϊκού, Ένας από τους πιο περιζήτητους προπονητές στην Ευρώπη, έχει αρκετές ομάδες να τον έχουν στη λίστα τους και πολλούς παράγοντες να τον προσεγγίζουν.

Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα αναπάντεχο ενδιαφέρον για τον 65χρονο head coach... Από εκεί που τον έδιωξαν πριν λίγους μήνες, με συνέπεια ο Σάρι να είναι ελεύθερος στην αγορά. Γιατί στη Λάτσιο φέρονται να σκέφτονται την επιστροφή του allenatore στο Ολίμπικο.

«Χρυσάφι» στις τσέπες του Σάρι: Τι μισθό έπαιρνε στη Λάτσιο ο υποψήφιος προπονητής του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:43 - 03.06.2024

«Χρυσάφι» στις τσέπες του Σάρι: Τι μισθό έπαιρνε στη Λάτσιο ο υποψήφιος προπονητής του Παναθηναϊκού

Έναν προπονητή υψηλού επιπέδου προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να βρίσκεται σε συζητήσεις με το «τριφύλλι». Όσο για το κασέ του, αυτό στη Λάτσιο μόνο χαμηλό δεν ήταν!

Αυτός ο οποίος μοιράζεται την πληροφορία είναι ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ, Αλφρέντο Πέντουλα. Η φήμη διακινείται από την Κυριακή σε... λατσιάλι λογαριασμούς στην πλατφόρα «Χ» (το παλιό Twitter), όμως ο δημοσιογράφος του Sky Italia είναι ο πρώτος έγκυρος ο οποίος την επιβεβαιώνει με ρεπορτάζ.

Ο Πέντουλα αναφέρει ότι η παραμονή του Ιγκόρ Τούντορ στη Ρώμη είναι αμφίβολη. Ο Κροάτης ο οποίος αντικατέστησε τον Σάρι στις 18 Μαρτίου, έχει σοβαρές διαφωνίες με τους παράγοντες της Λάτσιο και ίσως να μην ανανεώσει το συμβόλαιο. Ο Σάρι είναι η μία εναλλακτική που σκέφτονται οι «αετοί», ο πρώην της Φιορεντίνα Ιταλιάνο είναι η δεύτερη, ενώ υπάρχει και τρίτος που δεν έχει γνωστοποιηθεί.

Σύμφωνα με τον Πέντουλα, προς το παρόν ο Σάρι είναι απλώς μία σκέψη για τη διοίκηση της Λάτσιο. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη την ιδιοσυγκρασία του 65χρονου προπονητή, είναι αμφίβολο εάν θα ήθελε να συνεργαστεί εκ νέου με ανθρώπους οι οποίοι δεν τον εμπιστεύτηκαν, σε ένα περιβάλλον που έφυγε πριν λίγους μήνες.

Στο μεταξύ, στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απάντηση του Σάρι. Αυστηρό τελεσίγραφου με τη στενή έννοια του όρου δεν έχει τεθεί, όμως ο Αλαφούζος έχει ζητήσει σύντομα την οριστική απόφαση του Ιταλού. Ο οποίος κατανοεί τις ανάγκες του Τριφυλλιού και έχει υποσχεθεί πως δεν θα καθυστερήσει.