«Η Λέστερ θα καταθέσει σήμερα προσφορά 27 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Ιωαννίδη»

Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

«Η Λέστερ θα καταθέσει σήμερα προσφορά 27 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Ιωαννίδη»

Κώστας Τόπας 15:12 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:22 - 11.08.2024

Σύμφωνα με τη «Daily Mail» αλλά και την «Telegraph» η Λέστερ «χτύπησε» την πόρτα του Παναθηναϊκού για την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έπαιξε την Πέμπτη για πρώτη φορά φέτος με τον Παναθηναϊκό, ερχόμενος από τον πάγκο στην ήττα με 1-0 από τον Άγιαξ. Ο διεθνής επιθετικός έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, εξαιτίας του τραυματισμού του στον δεξιό ώμο, σε σύγκρουση με τον Ρούντιγκερ στο φιλικό της Ελλάδας με τη Γερμανία στις 7 Ιουνίου.

Παρ' όλα αυτά Ιωαννίδης έχει τεθεί όλο το καλοκαίρι στο επίκεντρο υψηλών προσφορών ομάδων από το εξωτερικό. Ο Παναθηναϊκός έχει απορρίψει διαδοχικά προτάσεις από την Ίπσουιτς, τη Λέστερ, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τη Μπολόνια και διατηρεί στο δυναμικό του τον 24χρονο επιθετικό.

Αυτή τη φορά δημοσιογράφος της «Daily Mail», με ανάρτησή του στο Twitter, αποκαλύπτει ότι η Λέστερ θα καταθέσει εντός της ημέρας (11/08) πρόταση στον Παναθηναϊκό, ύψους 23 εκατ. λιρών (27 εκατ. ευρώ) για την απόκτηση του 24χρονου Έλληνα σέντερ φορ.

«Ο Παναθηναϊκός αναμένει σήμερα προσφορά περίπου £22 εκατ. ευρώ. από τον Λέστερ για τον Φώτη Ιωαννίδη. Η Λέστερ προσπαθεί επίσης για τον Γουίλφριντ Ζάχα.

Ούτε ο Ντάκα ούτε ο Βάρντι αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για τον εναρκτήριο αγώνα εναντίον της Τότεναμ την ερχόμενη Δευτέρα», αναφέρει στο σχετικό tweet ο ρεπόρτερ της «Daily Mail», τονίζοντας πως οι «αλεπούδες» έχουν σε πρώτο πλάνο και την απόκτηση του Γουίλφριντ Ζαχά από την Γαλατασαράι.

Το ίδιο σενάριο επιβεβαιώνει και η έγκυρη «Telegraph», η οποία αναφέρει πως οι «αλεπούδες» ήδη κατέθεσαν την συγκεκριμένη πρόταση στους Κυπελλούχους Ελλάδας για τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος τελείωσε την περυσινή σεζόν με 23 γκολ και εννέα ασίστ. 

Μία πρόταση που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ σε καμία ελληνική ομάδα για ποδοσφαιριστή της, παρά ταύτα φαίνεται πως ούτε και αυτή θα συγκινήσει το «τριφύλλι», μιας και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Γιάννης Αλαφούζος, έχει καταστήσει σαφές πως ο παίκτης δεν πωλείται.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!