Η Μάριμπορ ενισχύθηκε στην άμυνα με τον Εμποντό

Μπράντλεϊ Εμποντό

i

nkmaribor.com

Η Μάριμπορ ενισχύθηκε στην άμυνα με τον Εμποντό

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:41 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 06.07.2024

Σε μεταγραφή κεντρικού αμυντικού προχώρησε η Μάριμπορ πριν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της, ανακοινώνοντας τον 23χρονο Γάλλο άσο, Μπράντλεϊ Εμποντό.

Η σλοβενική Μάριμπορ είναι μία από τις πιθανές αντιπάλους του Παναθηναϊκού στον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League. Είναι το φαβορί για την πρόκριση απέναντι στη βουλγαρική Μπότεφ Πλόντβιβ, με τους αγώνες να έχουν προγραμματιστεί για τις 11 και τις 18 Ιουλίου.

Εν όψει των αναμετρήσεων του Α’ προκριματικού, η Μάριμπορ ενισχύθηκε με τη μεταγραφή του Γάλλου στόπερ, Μπράντλεϊ Εμποντό. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων και βρίσκεται ήδη στη Σλοβενία. 

Ο Εμποντό έχει αγωνιστεί κατά κύριο λόγο στη δεύτερη και στην τρίτη κατηγορία της Γαλλίας. Η Μάριμπορ τον απέκτησε ως ελεύθερο και όπως εξήγησε ο αθλητικός διευθυντής, Μάρκο Σούλερ ήταν μία στοχευμένη μεταγραφή για την ενίσχυση της.

Εφόσον η Μάριμπορ προκριθεί επί της Μπότεφ, τότε ο Εμποντό θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Είναι άγνωστο εάν ο 23χρονος άσος προλαβαίνει τα ματς με τη βουλγαρική ομάδα, που θα διεξαχθούν σε λιγότερο από μία εβδομάδα.