Η Μαζατλάν κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πάρει τον Πισάρο, γράφουν οι Μεξικανοί

Ροδόλφο Πισάρο

i

©Intime

Η Μαζατλάν κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πάρει τον Πισάρο, γράφουν οι Μεξικανοί

Κώστας Τσίλης 00:18 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:28 - 15.09.2024

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, η Μαζατλάν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στο Μεξικό, προσπαθεί να κάνει deal με τον μέσο της ΑΕΚ, με τις απαιτήσεις του παίκτη και την πίεση του χρόνου, να είναι εμπόδια

Η ΑΕΚ πολύ θα ήθελε έστω και την ύστατη ώρα, να βρεθεί ένας τρόπος να βγάζει από πάνω της, το πολύ υψηλό συμβόλαιο του Ροντόλφο Πισάρο, από την στιγμή που αγωνιστικά δεν τον υπολογίζεται. Και δεν αποκλείεται έστω και πάνω στο... νήμα, η Μαζατλάν από το Μεξικό να της κάνει το χατίρι. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν οι Μεξικανοί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του μεξικανικού ESPN, η Μαζατλάν λίγες ώρες πριν κλείσει η μεταγραφική αγορά στο Μεξικό, προσπαθεί να κλείσει το deal με τον Πισάρο. Το πρόβλημα είναι, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πως ο Μεξικανός έχει υψηλές απαιτήσεις. Απαιτήσεις που η ομάδα από το Μεξικό δεν μπορεί να καλύψει. Και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία.

Ο χρόνος ωστόσο πιέζει, καθώς η αγορά του Μεξικού κλείνει στις 14 Σεπτεμβρίου και επί της ουσίας παραμένει ακόμα ανοιχτή για δυνατότητα να γίνει η μεταγραφή του Πισάρο, λόγω της διαφοράς της ώρας με την Ελλάδα. Παρόλο αυτά, υπάρχουν μόνο λίγες ώρες ακόμα διαθέσιμες. Το συμβόλαιο του Πισάρο στην ΑΕΚ, είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, κάτι που είναι αδύνατον να καλύψει μια ομάδα όπως η Μαζατλάν.