Η μεγάλη κίνηση του Σπόραρ μετά το Καζακστάν - Σλοβενία (vid)

Η μεγάλη κίνηση του Σπόραρ μετά το Καζακστάν - Σλοβενία (vid)

Λάμπρος Γκαραγκάνης 11:05 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 14.10.2024

Ο Αντράζ Σπόραρ αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι της Σλοβενίας, στην Αλμάτι, κλέβοντας την παράσταση στο τέλος σε μία συνάντηση που είχε με έναν μικρό φίλαθλο των Καζάκων.

Η Σλοβενία επικράτησε του Καζακστάν, εκτός έδρας, με 1-0 για την 4η αγωνιστική του 3ου Ομίλου στη Β’ Κατηγορία του Nations League. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Μλάκαρ στο 55’, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει τους επτά βαθμούς, όσους έχουν οι Νορβηγία και Αυστρία.

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, Αντράζ Σπόραρ και Άνταμ Τσέριν, αγωνίστηκαν βασικοί. Με τον Σλοβένο επιθετικό να γίνεται αλλαγή στο 71’ και τον χαφ των Πράσινων να «καταπίνει» ένα ακόμα 90λεπτο.

Ο Σπόραρ είχε μία - δύο σημαντικές χαμένες ευκαιρίες, δείχνοντας ότι, αυτό το διάστημα, καλείται να βρει την ψυχολογική και αγωνιστική ισορροπία. Σε ένα διάστημα, που λόγω του τραυματισμού του Ιωαννίδη, θα κληθεί να παίξει βασικός με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού.

Ο 30χρονος φορ «έκλεψε» την παράσταση, πάντως, στο τέλος του ματς. Μετά από το κάλεσμα ενός μικρού παιδιού από το Καζακστάν, ο Σπόραρ το πλησίασε και του έδωσε τη φανέλα με την οποία αγωνίστηκε στο παιχνίδι. Λαμβάνοντας, ως ένα πολύτιμο δώρο, ένα σκίτσο που είχε ζωγραφίσει ο μικρούλης φίλαθλος για να του το δώσει.

Στιγμές που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο μυαλό κάθε ποδοσφαιριστή... Στην επόμενη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, στο πλαίσιο του Nations League, η Σλοβενία υποδέχεται τη Νορβηγία, στη Λιουμπλιάνα, στις 14/11, και την Αυστρία εκτός στις 17/11.