«Η μεταγραφή του Ντραγκόβσκι τελειώνει άμεσα»

Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι

i

Intime

«Η μεταγραφή του Ντραγκόβσκι τελειώνει άμεσα»

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:56 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 01.06.2024

Πολωνικός λογαριασμός ανέφερε πως η μεταγραφή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι στον Παναθηναϊκό από τη Σπέτσια, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των ημερών με τον Πολωνό γκολκίπερ να μένει στην Αθήνα.

Η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο. Γιατί ο Πολωνός γκολκίπερ είδε από τον πάγκο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Άρη, ενώ δεν κλήθηκε στην 23άδα της Πολωνίας για το Euro 2024.

Ειδικά ο αποκλεισμός από την Εθνική ομάδα κόστισε στον Ντραγκόβσκι, γιατί ήλπιζε πως θα βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας. Ως τρίτος στην ιεραρχία της Πολωνίας, αφού ο «Ντράγκο» ξέρει πως το βασικό δίδυμο των Σέζνι και Σορούτσκι δεν υπήρχε πιθανότητα να «σπάσει».

Πλέον, ο Ντραγκόβσκι θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το μέλλον του και δεν έχει κάτι να περιμένει. Αντίστοιχα, το ίδιο ισχύει με τη Σπέτσια, στην οποία ανήκει. Η ιταλική ομάδα ίσως να περίμενε ότι ενδεχόμενη συμμετοχή του 26χρονου τερματοφύλακα στο Euro 2024, να ανέβαζε την αξία του. Όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, που προβλέπεται στον δανεισμό του Ντραγκόβσκι. Αντιθέτως, διαπραγματεύεται με τη Σπέτσια για την αγορά του Πολωνού γκολκίπερ με περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.

Το αβαντάζ του Παναθηναϊκού, ο δισταγμός του Σάρι και η προθεσμία για απάντηση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:08 - 01.06.2024

Το αβαντάζ του Παναθηναϊκού, ο δισταγμός του Σάρι και η προθεσμία για απάντηση

Ο Μαουρίσιο Σάρι έχει έναν σοβαρό λόγο για να δεχτεί την πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου και να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, όπως και μία σημαντική αιτία για να διστάζει. Πότε αναμένουν στο Τριφύλλι την απάντηση του Ιταλού προπονητή.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, το deal αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός της εβδομάδας. Αφού δεν υπάρχει πια και η παράμετρος του Euro 2024, που θα μπορούσε να επηρεάσει την τιμή του «Ντράγκο». Ο ίδιος έχει συναινέσει στην παραμονή του στην Αθήνα και έχει ενημερωθεί για την επένδυση που θα πραγματοποιηθεί στην ομάδα το καλοκαίρι.

Ο πολωνικός λογαριασμός «Transfery.info» στην πλατφόρμα «Χ» που ειδικεύεται στην μεταγραφικά της Πολωνίας, έγραψε το απόγευμα του Σαββάτου, ότι η μεταγραφή του Ντραγκόβσκι θα ολοκληρωθεί άμεσα. Με τη συμφωνία με τη Σπέτσια και τον 26χρονο άσο, θα διευθετηθεί η εκκρεμότητα στην εστία, πριν την πρόσληψη του νέου προπονητή.,