«Η Μοντερέι ετοιμάζεται για δυνατή πρόταση σε ΑΕΚ και Πινέδα»

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

«Η Μοντερέι ετοιμάζεται για δυνατή πρόταση σε ΑΕΚ και Πινέδα»

Κώστας Τσίλης 12:08 - 22.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 22.06.2024

Συνεχίζονται τα σενάρια στο Μεξικό σχετικά με το ενδιαφέρον για τον διεθνή χαφ της Ένωσης και το τελευταία βάζει και υψηλά ποσά από την Μοντερέι

Δεν έχουν σταματήσει σχεδόν ούτε μέρα οι Μεξικανοί, να κρατούν στην μεταγραφική τους επικαιρότητα το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα. Και για περισσότερες από μια ομάδες. Αυτή την φορά στο "κάδρα" των Μεξικανών έχει μπει το ενδιαφέρον της Μοντερέι για τον Πινέδα και η πρόθεση να κάνει μια υψηλή πρόταση τόσο προς την ΑΕΚ, όσο και προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Η ΑΕΚ «έκοψε» Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη από την προετοιμασία, πάει για δυο μεταγραφές τερματοφύλακα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:15 - 22.06.2024

Η ΑΕΚ «έκοψε» Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη από την προετοιμασία, πάει για δυο μεταγραφές τερματοφύλακα

Δεδομένα πλέον η Ένωση βρίσκεται στην αγορά για να πάρει δυο τερματοφύλακες, με φαβορί ο ένας εξ αυτών να είναι ο Μπρινιόλι, καθώς κανένας από τους δυο περυσινούς δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία

Σύμφωνα με το futbol total, ο μεξικανικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να προσφέρει 12 εκατομμύρια δολάρια στην Ένωση, αλλά και τρία εκατομμύρια δολάρια ετήσιες αποδοχές στον Πινέδα, προκειμένου να μπορέσει να κλείσει την μεταγραφή. Μια "τρελή πρόταση" όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που πάντως προς το παρόν δεν έχει φτάσει στην ΑΕΚ.

Οι Μεξικανοί επίσης δεν βγάζουν από το παιχνίδι ούτε την Τσίβας, ούτε την Κρουζ Αζούλ. Και όλα αυτά, πριν καν μπει ο Πινέδα με την εθνική ομάδα του Μεξικού, στις μάχες του Copa America. Διότι υπάρχει η εκτίμηση στο Μεξικό, πως ενδεχομένως τα ματς του χαφ της ΑΕΚ στην διοργάνωση, θα πυροδοτήσουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ίσως και πιο δυνατές οικονομικά προτάσεις. Παρότι στην ΑΕΚ δεν έχει φτάσει καν αυτή της Μοντερέι, για την οποία σήμερα γράφουν οι Μεξικανοί.