Η μοναδική αλλαγή του Αλμέιδα για το δεύτερο φιλικό της ΑΕΚ

Η μοναδική αλλαγή του Αλμέιδα για το δεύτερο φιλικό της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 14:30 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:39 - 02.07.2024

Ο Αργεντινός τεχνικός δούλεψε στην πρωινή προπόνηση της ενδεκάδα που σκοπεύει να βάλει στο αυριανό ματς με την Μπέρχορστ

Η αλήθεια είναι πως οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα στην δουλειά που γίνεται εδώ στο Μπουργκ Χάαμσταντ, παραμένουν περιορισμένες. Λόγω των πολλών απουσιών. Γι αυτό στο αυριανό δεύτερο φιλικό της ΑΕΚ επί ολλανδικού εδάφους, ο Αργεντινός τεχνικός δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ευρύ rotation σε σχέση με το ματς της περασμένης Παρασκευής με την Αλκμαάρ.

Ο Αλμέιδα δεν θέλει να συμβεί με τους διεθνείς, ότι έγινε πέρυσι το καλοκαίρι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:03 - 01.07.2024

Ο Αλμέιδα δεν θέλει να συμβεί με τους διεθνείς, ότι έγινε πέρυσι το καλοκαίρι

Επιπλέον άδεια για ξεκούραση έχει αποφασίσει να δώσει φέτος ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ στους παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους, καθώς δεν έχει ξεχάσει αυτό που συνέβη το περυσινό καλοκαίρι

Για την ακρίβεια αυτό που έδειξε στην πρωινή προπόνηση, είναι πως σκοπεύει να κάνει μόλις μια διαφοροποίηση στο βασικό σχήμα. Ο Αλμέιδα στην άσκηση τακτικής, έβαλε τον Ζίνι στον ρόλο πίσω από τον φορ και αυτός ήταν το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα. Με τον Μάνταλο να μετακινείται στα χαφ δίπλα στον Γιόνσον. Κάτι που σημαίνει πως δεν θα ξεκινήσει αυτή την φορά ο Γαλανόπουλος.

Κατά τα άλλα ο Γκαρσία ήταν στην κορυφή της επίθεσης με τον Ελίασον και τον Φερνάντες στα δυο άκρα. Με τον Ρότα και τον Χατζισαφί στις θέσεις των ακραίων μπακ. Και τον Μουκουντί και τον Μήτογλου ως δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.