Η Μπράγκα θα βγάλει το... λάδι του Ολυμπιακού για τον Όρτα

Ο Αντρέ Όρτα

i

© Intime

Η Μπράγκα θα βγάλει το... λάδι του Ολυμπιακού για τον Όρτα

Διονύσης Βερβελές 12:02 - 22.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 22.06.2024

Δεν είναι έκπληξη η παρουσία του Όρτα στην προετοιμασία της Μπράγκα. Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός;

Απόρησαν αρκετοί, βλέποντας τον Αντρέ Όρτα στην έναρξη της προετοιμασίας της Μπράγκα. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που με τον Ολυμπιακό κατέκτησε το Conference League, ανήκει στην Μπράγκα και έτσι ήταν υποχρεωμένος να είναι στην πρώτη συγκέντρωση. Πέρασε έτσι τις εργομετρικές εξετάσεις, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με γνωστούς συμπαίκτες του, ας μην παραβλέπουμε και το γεγονός πως στην Μπράγκα παίζει και ο αδερφός του. 

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως δεν θα είναι μια απλή υπόθεση αυτή του Όρτα. Η Μπράγκα δεν είναι… χθεσινή. Είναι ομάδα με παρουσία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει «χτίσει» μια δυναμική στην Πορτογαλία και δεν σκοπεύει να… χαρίσει τον Όρτα στον Ολυμπιακό. Δεν έχει μάλιστα την… πίεση της Γουλβς που έχεις μόλις ένα χρόνο συμβολαίου ακόμη με τον Ποντένσε

Σενάριο για Μιγκέλ Μπόρχα και Ολυμπιακό - Τι λένε στην Κολομβία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:32 - 22.06.2024

Σενάριο για Μιγκέλ Μπόρχα και Ολυμπιακό - Τι λένε στην Κολομβία

Μεταγραφικό σενάριο, στο οποίο ο Ολυμπιακός συνδέεται με τον Μιγκέλ Μπόρχα της Ρίβερ Πλέιτ, κυκλοφόρησε στη Λατινική Αμερική. Ωστόσο από την Κολομβία - από όπου κατάγεται ο παίκτης - φαίνεται πως το διαψεύδουν.

Η συνέντευξη του Όρτα πριν λίγες ημέρες, δεν έβγαζε… ενθουσιασμό για την παραμονή του στην Ελλάδα. Και φυσικά αυτό, μόνο τυχαία δεν έγινε. Ο Όρτα ξέρει πως πρέπει να υπάρχει μια συγκεκριμένη τακτική και σε αυτό το κομμάτι, είναι σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Θα χρειαστεί τακτική για να πέσει η Μπράγκα στις απαιτήσεις της. Ο Ολυμπιακός προφανώς και θέλει να κινηθεί σε αριθμό όχι μόνο κάτω των 6 εκατ. ευρώ, αλλά και των 5 πιθανότατα. 

Η Μπράγκα, ξεκάθαρα θα… βγάλει το λάδι στους Πειραιώτες. Δεν βιάζεται, έχει τον παίκτη στην προετοιμασία, με πολυετές συμβόλαιο. Ο Όρτα σίγουρα θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, το ίδιο και ο Μεντιλίμπαρ που έδωσε το «οκ». Το χρονοδιάγραμμα, όμως, των καταληκτικών επαφών από την πλευρά των «ερυθρολεύκων», είναι στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου. Λίγο πριν φύγουν για προετοιμασία δηλαδή και πάνε στην Ολλανδία

Ως τότε, θα παρακολουθούν τις εξελίξεις, θα είναι σε ανοιχτή επαφή με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και ετοιμάζουν τις επαφές τους. Αναγνωρίζουν άλλωστε πως μόνο εύκολες δεν θα είναι αυτές.