Η περίπτωση του Στρακόσια παίρνει χρόνο (και υπεραξία) - Παραμένει ανοιχτό του Μπρινιόλι

Μπρινιόλι

i

Αλμπέρτο Μπρινιόλι/intime

Η περίπτωση του Στρακόσια παίρνει χρόνο (και υπεραξία) - Παραμένει ανοιχτό του Μπρινιόλι

Κώστας Τσίλης 22:54 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 01:26 - 19.06.2024

Η δύσκολη περίπτωση του Στρακόσια, φαίνεται να δυσκολεύει όλο και περισσότερο και κυρίως να τραβάει πολύ και ίσως αυτό να σημαίνει πως η ΑΕΚ θα στραφεί σ' άλλες λύσεις που έτσι κι αλλιώς κρατάει ανοιχτές

Η ΑΕΚ στην καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά, έχει βγει για να αποκτήσει έναν τερματοφύλακα που θα πάρει τα γάντια του βασικού. Αυτό σημαίνει πως είναι από τις προσθήκες, που ο Ματίας Αλμέιδα θα ήθελε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Αν όχι την Κυριακή, τουλάχιστον από την 1η του Ιούλη. Κάτι τέτοιο δεδομένα δεν είναι εφικτό με τον Θωμά Στρακόσια, που βρίσκεται πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ θέλει Στρακόσια, αλλά δεν «καίει» καμία περίπτωση από την μεταγραφική της λίστα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:14 - 16.06.2024

Η ΑΕΚ θέλει Στρακόσια, αλλά δεν «καίει» καμία περίπτωση από την μεταγραφική της λίστα

Είναι δεδομένο πως η Ένωση παραμένει δυνατά στο κυνήγι του Στρακόσια, όμως είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα υπόθεση και γι αυτό και κρατάει ανοιχτές και όλες τις υπόλοιπες

Το ζήτημα είναι πως η περίπτωση του διεθνή Αλβανού τερματοφύλακα, που έτσι κι αλλιώς ήταν δύσκολη για την ΑΕΚ, έχει δυσκολέψει ακόμα περισσότερο. Όχι μόνο διότι ο Στρακόσια έχει ήδη ξεκινήσει με μια εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα του Euro και θα συνεχίσει βασικός κάτω από τα δοκάρια της Αλβανίας και ως εκ τούτου θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την χρηματιστηριακή του αξία. Κυρίως διότι στην ΑΕΚ αυτό που εισπράττουν, είναι πως ο Στρακόσια θα αργήσει αρκετά να πάρει την απόφασή του.

Βεβαίως στην Ένωση από την πρώτη στιγμή που έβαλαν έναν τόσο δύσκολο στόχο, όπως αυτός του Στρακόσια, φρόντισαν να κρατήσουν ανοιχτές και όλες τις υπόλοιπες εναλλακτικές λύσεις που είχαν δουλέψει για την θέση του τερματοφύλακα. Κάτι που ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.

⚽Όλοι Euro LIVE: Το σόου του Γκιουλέρ στη Βεστφαλία και η αύρα του Κονσεϊσάο στο θρίλερ της Λειψίας
SPORTAL ORIGINALS

23:50 - 18.06.2024

⚽Όλοι Euro LIVE: Το σόου του Γκιουλέρ στη Βεστφαλία και η αύρα του Κονσεϊσάο στο θρίλερ της Λειψίας

Όλοι Euro για τις αναμετρήσεις της Τρίτης! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντόρτμουντ και Λειψία. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Για παράδειγμα, η ΑΕΚ παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Το γεγονός πως η Ένωση δούλευε παράλληλα και την περίπτωση του Στρακόσια, δεν άλλαξε τα δεδομένα στις επαφές με τον Ιταλό τερματοφύλακα. Άλλωστε και ο Μπρινιόλι φέρεται να έχει κάνει συζητήσεις και με την Σαμπντόρια και με την Σάουθαμπτον. Ωστόσο η γραμμή ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ιταλό, παραμένει ανοιχτή.

Σίγουρα η ΑΕΚ παραμένει στο κόλπο για τον Στρακόσια. Όμως δεν θα αποτελέσει καμία έκπληξη, να στραφεί ξαφνικά σε κάποια άλλη λύση τερματοφύλακα. Ούτε καν θα αποτελέσει έκπληξη, να προκύψει και ένα όνομα, το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει δει καν το φως της δημοσιότητας.