«Η Πούμας έφτασε στα 5,5 εκατομμύρια για Ελίασον αλλά η ΑΕΚ το απέρριψε»

Νίκλας Ελίασον

i

©Intime

«Η Πούμας έφτασε στα 5,5 εκατομμύρια για Ελίασον αλλά η ΑΕΚ το απέρριψε»

Κώστας Τσίλης 23:33 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:35 - 28.06.2024

Οι Μεξικανοί επέμειναν για τον Σουηδό εξτρέμ, ανέβασαν την προσφορά τους, αλλά και πάλι εισέπραξαν αρνητική απάντηση από την Ένωση

Ήταν περίπου στις αρχές του Ιούνη, όταν υπήρξε η πληροφορία, την οποία μάλιστα επιβεβαίωσε η ΑΕΚ, πως κατατέθηκε πρόταση τεσσάρων εκατομμυρίων από ομάδα του Μεξικού για την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον. Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε σχεδόν χωρίς συζήτηση από την Ένωση. Σύμφωνα ωστόσο με τους Σουηδούς, οι Μεξικανοί επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση.

Η expressen με δημοσίευμα που αναπαρήγαγαν τα μεξικανικά ΜΜΕ, αποκάλυψε πως η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Ελίασον είναι η Πούμας. Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρόταση ανέβηκε στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Όμως και πάλι η απάντηση που ήρθε από την ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Σουηδούς και τους Μεξικανούς, ήταν αρνητική.

Μάλιστα οι Σουηδοί υποστηρίζουν πως οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι στα εννέα εκατομμύρια δολάρια. Παρόλα αυτά ο ίδιος ο Ελίασον έχει μεταφέρει την επιθυμία του να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην Ένωση. Κάτι που θα παίξει τον ρόλο του σε ενδεχόμενη επιμονή των Μεξικανών.