Η προσπάθεια του Καρβαλιάλ: Τα τετ-α-τετ με Καμαρά και Καρβάλιο

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Η προσπάθεια του Καρβαλιάλ: Τα τετ-α-τετ με Καμαρά και Καρβάλιο

Διονύσης Βερβελές 14:15 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 14.08.2024

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να ανεβάσει τους παίκτες του ψυχολογικά στην τελευταία προπόνηση...

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το Σάββατο με μία προπόνηση στο Ρέντη για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Άρη. Ο τεχνικός της ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ, στο πλαίσιο της τελευταίας προπόνησης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του

Αυτό που θέλησε να κάνει ήταν να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του για το δύσκολο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Ξέρει ο Πορτογάλος τεχνικός πως ο Άρης αυτό το διάστημα είναι σε καλή κατάσταση και θα χρειαστεί από τον Ολυμπιακό μεγάλη προσπάθεια για να περάσει με το «διπλό» από το «Κλ. Βικελίδης». Και ιδιαίτερα μετά από τον αποκλεισμό η ψυχολογία της ομάδας δεν είναι και στα καλύτερά της. Έτσι και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση του Σαββάτου, τονίζοντάς τους μεταξύ άλλων: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δείξαμε ότι βρισκόμαστε αγωνιστική άνοδο. Έχουμε καταφέρει να αντιδράσει στα τελευταία παιχνίδια, αλλά έχουμε και μπορούμε να βελτιώσουμε και άλλο την κατάσταση. Χρειάζεται προσοχή ο αγώνας με τον Άρη δεν είναι εύκολος αντίπαλος και θα πρέπει να βγάλουμε αντίδραση για τον αποκλεισμό μας από το Κύπελλο».

Τετ α τετ με Καμαρά, Καρβάλιο

Μαντί Καμαρά ©intime

Παράλληλα, ο Κάρλος Καρβαλιάλ είχε και τετ α τετ με τους δύο ποδοσφαιριστές που έχασαν τα πέναλτι στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τους Μαντί Καμαρά και Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός τους μίλησε και τους εξήγησε πως δεν ήταν αυτοί η αιτία που έμεινε η ομάδα εκτός κυπέλλου. Τα πέναλτι είναι μία διαδικασία η οποία οφείλεται και στην τύχη και επίσης πως όλα μπορούν να συμβούν. 

Καρβαλιάλ: «Ο Ρονάλντο έχει χάσει πέναλτι, ο Μέσι έχει χάσει πέναλτι, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αποτύχει στα πέναλτι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:55 - 20.01.2024

Καρβαλιάλ: «Ο Ρονάλντο έχει χάσει πέναλτι, ο Μέσι έχει χάσει πέναλτι, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αποτύχει στα πέναλτι»

Τους Μαντί Καμαρά και Ζοάο Καρβάλιο έσπευσε να προστατεύσει ο Κάρλος Καρβαλιάλ, μιλώντας πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη.

Το είπε και στις δηλώσεις του ο Καρβαλιάλ ενόψει του αγώνα με τον Άρη, πως δεν θα πρέπει να στοχοποιούνται οι δύο ποδοσφαιριστές που έχασαν τα πέναλτι. Αυτό ακριβώς είπε και στους ίδιους, πως δε θα πρέπει να το βάλουν κάτω και δεν ήταν αυτοί ο λόγος που ο Ολυμπιακός δε θα συνεχίσει στη διοργάνωση.