Η πρώτη... γεύση του Μπρινιόλι από ΑΕΚ είχε πολύ... Άμραμπατ και πολλή βροχή (vid)

Η πρώτη... γεύση του Μπρινιόλι από ΑΕΚ είχε πολύ... Άμραμπατ και πολλή βροχή (vid)

Κώστας Τσίλης 20:00 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 03.07.2024

Ο Μπρινιόλι έφτασε στο ξενοδοχείο της Ένωσης εδώ στο Μπουργκ αργά το μεσημέρι αλλά την μέρα δεν την άφησε να πάει χαμένη καθώς μπήκε στο γήπεδο έστω και για μια ατομική προπόνηση

Για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι θεωρητικά αυτή η μέρα θα ήταν χαμένη, καθώς είχε το ταξίδι από την Αθήνα στην Ολλανδία αλλά η άφιξη του «έπεσε» πάνω σε φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ. Όμως ο Ιταλός τερματοφύλακας δεν άφησε την πρώτη του μέρα στην αποστολή της Ένωσης, να πάει εντελώς χαμένη, χωρίς να πατήσει καθόλου γήπεδο και χωρίς δουλειά.

Ο Γκίντο Μπονίνι ανέλαβε την απογευματινή ατομική προπόνηση του Ιταλού τερματοφύλακα. Την πρώτη του με την ΑΕΚ, που είχε μεγάλη δόση από... Άμραμπατ και από βροχή. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός ήταν επίσης μαζί με τον Μπρινιόλι σ' αυτή την απογευματινή ατομική προπόνηση, καθώς και αυτός έφτασε σήμερα στο Μπουργκ. Και οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αρκετά από την διαδρομή στο ξενοδοχείο, μέχρι και το γήπεδο.

Ακόμα και στο πως τρώγεται η πίτσα στην Αθήνα και ποιά είναι η αυθεντική ιταλική πήγε η κουβέντα ανάμεσα στον Άμραμπατ και τον Μπρινιόλι. Πάντως όταν χρειάστηκε να μπουν στο γήπεδο για να κάνουν το πρόγραμμα τους, τα πράγματα ήταν ζόρικα, καθώς ξέσπασε έντονη καταιγίδα. Από αύριο, που υπάρχει μόνο μια προπόνηση στο πρόγραμμα, τόσο ο Μπρινιόλι όσο και ο Άμραμπατ, θα ενσωματωθούν στην δουλειά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.