Η RFS δεν μπορεί να παίξει στην έδρα της με τον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ

i

©Intime

Η RFS δεν μπορεί να παίξει στην έδρα της με τον ΠΑΟΚ

Η ομάδα από τη Λετονία βρίσκεται σε επαφές για να δώσει αλλού τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια

Ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στη League Phase του Εuropa League θα ταξιδέψει μεταξύ άλλων και στη Λετονία για να αντιμετωπίσει την RFS.

Η εν λόγω ομάδα παρότι έχει δική της έδρα με όνομα LNK Sporta Parks, δεν μπορεί να αγωνιστεί εκεί, καθώς δεν πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA για τους αγώνες στη συγκεκριμένη φάση.

Έτσι, ήδη ξεκίνησε η αναζήτηση έδρας και όπως φαίνεται τη βρίσκει, καθώς ζήτησε το εθνικό στάδιο της χώρας, (Daugava Stadium) μάλιστα το αίτημα της πρόκειται να γίνει δεκτό σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Λετονία.

Το Daugava Stadium έχει χωρητικότητα 10 χιλιάδων θεατών και η τελευταία του… ανακαίνιση έγινε το 2023, οπότε πρόκειται για ένα γήπεδο τεσσάρων αστέρων της UEFA και όλες τις παροχές που χρειάζονται για να πραγματοποιηθεί ένας ευρωπαϊκός αγώνας.

Mάλιστα, το εν λόγω στάδιο δεν χρησιμοποιείται μόνο για αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά και για αγώνες στίβου, ενώ πραγματοποιούνται επίσης συναυλίες και άλλα events.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ φέτος λόγω του νέου φορμάτ του Europa League θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τις Σλάβια Πράγας, Φερεντσβάρος, Βικτόρια Πλζέν και Στεάουα Βουκουρεστίου.

Όσον αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια οι «ασπρόμαυροι» θα ταξιδέψουν στην Αγγλία για να κοντραριστούν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην Ισπανία για να αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Σοσιεδάδ, στη Λετονία για την RFS και στην Τουρκία για να αγωνιστούν απένατι στη Γαλατάσαραϊ.