Η Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε αριστερό μπακ, ο Έντσο Ντίας που απασχολεί το Τριφύλλι φεύγει

Εντσο Ντίας

i

cariverplate.com.ar

Η Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε αριστερό μπακ, ο Έντσο Ντίας που απασχολεί το Τριφύλλι φεύγει

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:22 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:30 - 12.07.2024

Ο αριστερός μπακ της Ρίβερ Πλέιτ, Έντσο Ντίας κινείται προς την έξοδο του Μονουμεντάλ, αφού ήδη ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του, Φράνκο Καρμπόνι!

Το αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού δεν έχει καλυφθεί ακόμα, σχεδόν 1,5 μήνα μετά την αποχώρηση του Χουάνκαρ. Ο Πορτογάλος Πέδρο Ρεμπότσο συμφώνησε προφορικά με τους «πράσινους» για να έρθει στην Αθήνα, όμως εν τέλει η συμφωνία δεν ενεργοποιήθηκε και ο παίκτης θα μείνει στη Σαουδική Αραβία.

Ένας άλλος αριστερός μπακ που έχει πέραση στο Τριφύλλι, είναι ο Αργεντινός Έντσο Ντίας. Ο 28χρονος αμυντικός ανήκει στη Ρίβερ Πλέιτ και από τον Παναθηναϊκό έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του, ρωτώντας την τιμή και το κασέ του.

Ο Ντίαζ έπαιζε βασικός στη Ρίβερ Πλέιτ υπό τον Μάρτινς Ντεμικέλις και τίποτα δεν φάνταζε ικανό να τον... κουνήσει από την ενδεκάδα. Ωστόσο, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και η πρόσληψη του Έντσο Φραντσέσκολι, μετέβαλλαν τα δεδομένα για τον Αργεντινό αριστερό μπακ.

Επιπλέον, στο Μονουμεντάλ βρίσκεται ήδη ο αντικαταστάτης του... Γιατί η Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε σήμερα (12/7) την απόκτηση του 21χρονου Αργεντινού αριστερού μπακ, Φράνκο Καρμπόνι, ο οποίος προαλείφεται για το αρχικό σχήμα. Οπότε, το μέλλον του Ντίας προμηνύεται δυσοίωνο.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να φέρει έναν αριστερό μπακ με μεγάλη φήμη και αξιοπρόσεκτο βιογραφικό, έχοντας σε πρώτο πλάνο τον Βραζιλιάνο Άλεξ Σάντρο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους. Ωστόσο, η απόκτηση του 33χρονου διεθνή με τη «σελεσάο» έχει υψηλό συντελεστή δυσκολίας.

Ο Έντσο Ντίας είναι μία από τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν οι «πράσινοι» για την πτέρυγα. Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες με τον Σάντρο ή με άλλες επιλογές με το προφίλ του Σάντρο, ο αμυντικός της Ρίβερ Πλέιτ κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις συζητήσεις στο εσωτερικό του Τριφυλλιού.