Η Ρίβερ Πλέιτ βρίσκει την ΑΕΚ συνεχώς μπροστά της σ' αυτό το μεταγραφικό καλοκαίρι

Κορέα - Φωτ. IMAGO

i

Χοακίν Κορέα

Η Ρίβερ Πλέιτ βρίσκει την ΑΕΚ συνεχώς μπροστά της σ' αυτό το μεταγραφικό καλοκαίρι

Κώστας Τσίλης 11:12 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 15.07.2024

Μετά την υπόθεση του Μπαρέιρο, η Ένωση και η Ρίβερ ψάχτηκαν μαζί και για την υπόθεση του Λαμέλα και γι αυτή του Κορέα

Πρώτα μέσα στον Ιούνιο, ήταν η υπόθεση του Άνταμ Μπαρέιρο. Τώρα είναι αυτή του Έρικ Λαμέλα αλλά και του Χοακίν Κορέα. Η ΑΕΚ και η Ρίβερ Πλέιτ από την αρχή αυτού του φετινού καλοκαιριού, έχουν εμπλοκή στις ίδιες μεταγραφικές υποθέσεις. Με την Ρίβερ να προηγείται με... 1-0, αλλά την ΑΕΚ να δείχνει πως μπορεί τελικά να κάνει το... 2-1.

Στην υπόθεση του Μπαρέιρο, η ΑΕΚ επιχείρησε με μια μεγάλη πρόταση να μπει σφήνα στην προσπάθεια της Ρίβερ να πάρει τον παίκτη από την Σαν Λορένσο. Ο Παραγουανός φορ επέμενε πως θέλει τους Μιγιονάριος και ήταν κατηγορηματικός. Παρόλα αυτά η εμπλοκή της ΑΕΚ, έβαλε την Σαν Λορένσο στην διαδικασία δυο φορές να απορρίψει πρόταση της Ρίβερ και τελικά η μεταγραφή έγινε ένα μικρό σίριαλ, το οποίο έληξε πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής όμως, η Ρίβερ έχει εμπλοκή και στην υπόθεση του Έρικ Λαμέλα αλλά και σ' αυτή του Χοακίν Κορέα. Και για τους δυο όμως, η εκτίμηση που κάνουν οι Αργεντινοί, είναι πως η Ρίβερ αυτή την φορά θα βγει "χαμένη" από την ΑΕΚ. Για την περίπτωση του Λαμέλα έγραψαν στην Αργεντινή πως ήδη οι Μιγιονάριος εγκατέλειψαν την ιδέα να πάρουν ξανά τον ποδοσφαιριστή.

Ενώ το δημοσίευμα για τον Κορέα ανέφερε πως παρότι η Ρίβερ κτύπησε την πόρτα του Αργεντινού επιθετικού, εκείνος διεμήνυσε πως θα ήθελε να συνεχίσει στην Ευρώπη. Ενώ αναφέρεται πως κάπου ενδιάμεσα σ' αυτό, υπήρχε και το τηλεφώνημα από τον Ματίας Αλμέιδα για την ΑΕΚ.