«Η Σαουθάμπτον κοντράρει τη Λέστερ για τον Ιωαννίδη»

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

«Η Σαουθάμπτον κοντράρει τη Λέστερ για τον Ιωαννίδη»

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:26 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:53 - 12.08.2024

H ιστοσελίδα «Football Insider» αποκαλύπτει πως η Σάουθαμπτον θα κοντράρει στη διεκδίκηση του Φώτη Ιωαννίδη, χωρίς να αναφέρει τα χρήματα που θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό.

«H Σαουθάμπτον είναι έτοιμη να δώσει μάχη με τη Λέστερ για τη θετική απάντηση του Παναθηναϊκού για τον Φώτη Ιωαννίδη, πηγές έχουν αναφέρει στο Football Insider» γράφει στον πρόλογο το ρεπορτάζ του Πίτ Ο Ρουρκ στην έγκυρη αγγλική.

Ο δημοσιογράφος επιβεβαιώνει την πρόταση της Λέστερ στα 27 εκατομμύρια ευρώ και συμπληρώνει ότι η νεοφώτιστη στην Premier League, Σαουθάμπτον, έχει αναμειχθεί στη διεκδίκηση του Έλληνα επιθετικού.

Πάντως, η ιστοσελίδα δεν αποκαλύπτει το ποσό που προσφέρουν οι «Άγιοι» στον Παναθηναϊκό και το οποίο θεωρητικά πρέπει να είναι μεγαλύτερο από των «αλεπούδων». Διαφορετικά, δύσκολα η Σαουθάμπτον θα αποσπάσει το «ναι» για τον Ιωαννίδη, αν δεν πλειοδοτήσει.

Επίσης, το δημοσίευμα υπενθυμίζει ότι ήδη η Ίπσουιτς και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχουν προσεγγίσει το Τριφύλλι για τον διεθνή 24χρονο στράικερ, ενώ τον παρακολουθούν η Μπολόνια και Λάτσιο, που έχουν προβεί σε προσπάθειες για τη μεταγραφή.

«A Bola» για Ιωαννίδη: «Η Σπόρτινγκ βάζει μπρος το Plan B για επιθετικό, δεν μπορεί να φτάσει την προσφορά της Λέστερ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:17 - 12.08.2024

«A Bola» για Ιωαννίδη: «Η Σπόρτινγκ βάζει μπρος το Plan B για επιθετικό, δεν μπορεί να φτάσει την προσφορά της Λέστερ»

Η κορυφαία πορτογαλική εφημερίδα, «A Bola» κάνει νέα αναφορά στον Φώτη Ιωαννίδη, τονίζοντας πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν μπορεί να φτάσει την προσφορά της Λέστερ.

Η Σαουθάμπτον είναι η τρίτη ομάδα από την Αγλία που ασχολείται με τον Ιωαννίδη και είναι προφανές ότι ο παίκτης έχει... ρεύμα στο Νησί. Παράλληλα, τα αγγλικά clubs είναι εύρωστα και μπορούν να πληρώσουν πολλά λεφτά στον αρχηγό των «πράσινων». Καθώς και να ανταμείψουν τον ποδοσφαιριστή με πλουσιοπάροχες

Πάντως, για την ώρα σε ότι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό, δεν αλλάζει κάτι. Η στάση του συλλόγου είναι σταθερή ότι ο αρχηγός του δεν πωλείται, ανεξαρτήτως του ύψους της προσφοράς. Η Σαουθάμπτον μπορεί να προσπαθήσει για να πάρει τον Ιωαννίδη, αλλά πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάτι διαφορετικό από τις υπόλοιπες ομάδες.