«Η Σεβίλλη διαπραγματεύεται για Ουζούνι, ο Παναθηναϊκός μένει στη διεκδίκηση»

Μύρτο Ουζούνι

i

fshf.org

«Η Σεβίλλη διαπραγματεύεται για Ουζούνι, ο Παναθηναϊκός μένει στη διεκδίκηση»

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:22 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 13.07.2024

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό για την απόκτηση του Αλβανού εξτρέμ της Γρανάδα, Μίρτο Ουζούνι, αφού η Σεβίλλη έχει αρχίσει συζητήσεις για την αγορά του.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν σε πρώτο πλάνο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τα άκρα της επίθεσης, είναι ο Αλβανός εξτρέμ της Γρανάδα, Μίρτο Ουζούνι. Ο 29χρονος επιθετικός ενσωματώθηκε την Πέμπτη στην προετοιμασία των «ναζάρια», όμως πολύ δύσκολα θα μείνει στο νησί μετά τον υποβιβασμό στη Segunda Division.

Ασφαλώς, ένας παίκτης με το προφίλ του Ουζούνι, δεν έχει περάσει απαρατήρητος στην ιβηρική. Η ισπανική ιστοσελίδα ideal.es αποκάλυψε ότι η Σεβίλλη έχει εμπλακεί σοβαρά στην υπόθεση, διαπραγματευόμενη με τη Γρανάδα για την αγορά του διεθνή Αλβανού άσου.

Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει ποσά και πόσο έχουν προχωρήσει οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Ωστόσο, τονίζει πως η Σεβίλλη θα ήθελε τον Ουζούνι στον «Σάντσεθ Πιθχουάν» και έχει την πρόθεση να πλησιάσει τις απαιτήσεις της Γρανάδα για τον ποδοσφαιριστή.

Το δημοσίευμα αναφέρει και τον Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας πως έχει καταθέσει πρόταση για τον 29χρονο επιθετικό. Οι «πράσινοι» έχουν εδώ και μέρες επαφές με τους Ισπανούς για τον Ουζούνι, ενώ φέρονται να έχουν αποσπάσει και τη συγκατάθεση της πλευράς του παίκτη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ένας εν ενεργεία διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος σκόραρε πέρυσι 11 γκολ στην Primera Division, απολύτως φυσιολογικά απασχολεί πολλές ομάδες. Οπότε, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό από τη Σεβίλλη, η οποία λειτουργεί από μόνη της ως δέλεαρ για παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στην Ισπανία.

Πάντως, ο Ουζούνι δεν είναι ο μόνος εξτρέμ που απασχολεί τους «πράσινους». Ο Αργεντινός της Γκρέμιο, Κριστιάν Παβόν, είναι ένα άλλο όνομα στη λίστα του Τριφυλλιού, ενώ οι ιθύνοντες της ΠΑΕ δουλεύουν και σε άλλες περιπτώσεις που δεν έχουν «διαρρεύσει» στη δημοσιότητα. Το βέβαιο είναι πως το ρόστερ χρήζει άμεσης ενίσχυσης στα άκρα της επίθεσης και οι ενέργειες των αρμοδίων πρέπει να εντατικοποιηθούν.