Η «σιγή ασυρμάτου» από την ΑΕΚ για Λαμέλα, δεν είναι προσχηματική

Λαμέλα - Φωτ. IMAGO

i

Έρικ Λαμέλα

Η «σιγή ασυρμάτου» από την ΑΕΚ για Λαμέλα, δεν είναι προσχηματική

Κώστας Τσίλης 13:27 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 14.07.2024

Από την Ένωση εξακολουθεί να μην διαρρέεται το παραμικρό για τον Αργεντινό μέσο παρά το "τσουνάμι" δημοσιευμάτων από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και αυτό έχει την σημασία του

Έχουν περάσει πολύ παραπάνω από 24 ώρες, από τότε που δημοσιογράφοι από την Αργεντινή, έγραψαν για προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Έρικ Λαμέλα. Από τότε έχει ακολουθήσει ένα "τσουνάμι" σχετικών δημοσιευμάτων, ακόμα και από έγκυρα μέσα όπως η Ole. Ωστόσο από την μεριά της ΑΕΚ, υπάρχει σιγή ασυρμάτου.

Δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη τοποθέτηση, ούτε και διαρροή. Φυσικά δεν έχει υπάρξει ούτε διάψευση. Που προφανώς για ένα τόσο σοβαρό θέμα, αν δεν υπήρχε έστω καπνός, η ΑΕΚ θα το "τελείωνε". Και φυσικά η ανάρτηση του Αντώνη Ηλιόπουλου, ειδικά με σχόλιο "μακάρι να γίνει", μπορεί ίσως να ερμηνευτεί κάπως, αλλά όχι να λογιστεί ως επίσημη τοποθέτηση της ΑΕΚ. Από την Ένωση επισήμως, υπάρχει σιγή ασυρμάτου, η οποία δεν είναι καθόλου προσχηματική. Έχει την σημασία της.

Προφανώς υπάρχει μια ανοιχτή διαδικασία στην υπόθεση Λαμέλα. Ούτε οι Αργεντινοί βγάζουν εντελώς πράγματα από το κεφάλι τους, ούτε θα δίσταζε η ΑΕΚ να το διαψεύσει αν δεν υπήρχε. Αλλά απ' αυτό, μέχρι την οριστική συμφωνία για την μεταγραφή του Λαμέλα, φαίνεται πως ακόμα υπάρχει δρόμος. Υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν. Που ίσως να μην είναι πολλές, ενδεχομένως όμως να είναι κρίσιμες. Και γι αυτό και υπάρχει αυτή η σιγή από την ΑΕΚ.