«Η Σπέτσια θα συζητήσει με τον Παναθηναϊκό για τον Ντραγκόβσκι»

Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι

i

Intime

«Η Σπέτσια θα συζητήσει με τον Παναθηναϊκό για τον Ντραγκόβσκι»

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:31 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:34 - 29.05.2024

Ιταλική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως η Σπέτσια χρειάζεται χρήματα για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν και θα ήταν διατεθειμένη να συζητήσει την πώληση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι στον Παναθηναϊκό με μικρότερο αντίτιμο.

Η Σπέτσια θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Serie B, αφού απέφυγε τον υποβιβασμό την Παρασκευή (10/5) μετά τη νίκη της επίτης Βενέτσια με 2-1. Μία εξέλιξη που δεν επηρεάζει καθόλου την εργασιακή σχέση της με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, αφού η Serie C είναι επαγγελματική κατηγορία. Κατά συνέπεια, δεν επρόκειτο να μείνει ελεύθερος ο Πολωνός γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, όπως εσφαλμένα είχε αναφερθεί.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι ο Ντραγκόβσκι δεν περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό της Σπέτσια, ούτε και εκείνος επιθυμεί να επιστρέψει στην πόλη. Παρόλα αυτά, ομάδα και παίκτης είναι υποχρεωμένοι να συζητήσουν και να αναζητήσουν μία συμβιβαστική λύση, αφού δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Αφενός, η Σπέτσια θέλει να εξοικονομήσει το υψηλό συμβόλαιο του Ντραγκόβσκι, αφετέρου ο 26χρονος γκολκίπερ επιθυμεί να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό το καθεστώς θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θέλει να αγοράσει τον διεθνή με την Πολωνία.

Η υπόθεση έχει άλλη μία παράμετρο: ο Ντραγκόβσκι αναμένεται να πάρει μέρος στο Euro 2024. Αν και πολύ δύσκολα θα παίξει στα γήπεδα της Γερμανίας, επειδή είναι ο τρίτος στην ιεραρχία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του. Ωστόσο, δεν παύει να είναι μία προοπτική για τον Πολωνό και την Σπέτσια, με την προσδοκία να προσελκύσει ενδιαφέρον από την Ευρώπη.

Ο Ιωαννίδης δύσκολα θα παίξει στην Τούμπα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:18 - 12.05.2024

Ο Ιωαννίδης δύσκολα θα παίξει στην Τούμπα

Ο Φώτης Ιωαννίδης συνέχισε και την Κυριακή το ατομικό πρόγραμμα και συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Οριακές οι συμμετοχές των Βέρμπιτς και Σένκεφελντ.

Ο Παναθηναϊκός στη συμφωνία για τον δανεισμό του Ντραγκόβσκι, διατηρεί οψιόν αγοράς 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν πρόκειται να την ενεργοποιήσει, αλλά θα προσπαθήσει να επαναδιαπραγματευτεί ένα πιο χαμηλό αντίτιμο για τα δικαιώματα του 26χρονου τερματοφύλακα.

Η ιστοσελίδα «Spezia1906» καταγράφει την πρόθεση του Τριφυλλιού και υποστηρίζει πως η Σπέτσια θα άκουγε μία προσφορά. Γιατί στη Serie B έχει λιγότερα έσοδα και προσδοκά σε χρήματα από την πώληση του Ντραγκόβσκι και του Νταβίντ Στρέλετς. Άρα, οι δύο σύλλογοι έχουν τις προϋποθέσεις να συμφωνήσουν στη μεταγραφή του Ντραγκόβσκι. Ο οποίος τα έχει ήδη βρει με τους «πράσινους» για συνεργασία μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Tags: