Η σπουδαία κίνηση από ΠΑΟΚ και Σαββίδη: Με έξοδα της ομάδας θα πάει ο μικρός Γιάννης στις ΗΠΑ για θεραπεία

Γιάννης Παπαστεφανάκης

i

©intime

Η σπουδαία κίνηση από ΠΑΟΚ και Σαββίδη: Με έξοδα της ομάδας θα πάει ο μικρός Γιάννης στις ΗΠΑ για θεραπεία

Μάνος Τσαλγατίδης 22:24 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:38 - 18.06.2024

Η τρομερή πρωτοβουλία με τον Γιάννη Παπαστεφανάκη

Ο ΠΑΟΚ είναι πολλά παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό κλαμπ και αυτό φαίνεται από την πρωτοβουλία που πήρε αναφορικά με τον Γιάννη Παπαστεφανάκη, το χαμογελαστό παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το όνειρο του μικρού φίλου του Δικεφάλου, που έχει κινητικά προβλήματα είναι να μπει στην Τούμπα περπατώντας και αυτό οι «ασπρόμαυροι» θα προσπαθήσουν να το κάνουν πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, το πλάνο είναι αρχικά η οικογένεια να μετακομίσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη εκεί όπου οι φυσιοθεραπευτές του ΠΑΟΚ, θα τον υποβάλουν δε ειδικές φυσιοθεραπείες, προκειμένου να τον προετοιμάσουν για το μεγάλο γεγονός.

Το επόμενο χρονικό διάστημα ο Γιάννάκης και η οικογένεια του θα μεταβούν στις ΗΠΑ, με τα έξοδα όλα πληρωμένα από τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να επισκεφθεί ειδικό ιατρικό τιμ, που θα αναλάβει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του παιδιού που έχει αγκαλιάσει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρόκειται σαφώς για μια μεγαλειώδη κίνηση από πλευράς των «ασπρόμαυρων» που δείχνουν πως δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά μια μεγάλη οικογένεια με τον Γιάννη να είναι κομμάτι αυτής!