Η στάση του ΠΑΟΚ και τα δημοσιεύματα από Πορτογαλία για τον Μεϊτέ

Σουαλιχό Μεϊτέ

i

©Intime

Η στάση του ΠΑΟΚ και τα δημοσιεύματα από Πορτογαλία για τον Μεϊτέ

Μάνος Τσαλγατίδης 12:39 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 18.07.2024

Τι αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ για τον Σουαλιό Μεϊτέ και τον ΠΑΟΚ.

Με το μέλλον της ποδοσφαιρικής καριέρας του Σουαλιό Μεϊτέ ασχολείται η πορτογαλική ιστοσελίδα «Record», η οποία αποκαλύπτει πως ο Γάλλος μέσος οδεύει προς την Σαουδική Αραβία και πως έχει ήδη απορρίψει την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε ότι ήθελε να έχει τον Μεϊτέ, αλλά ο μέσος μπορεί τελικά να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η Record, ο 30χρονος παίκτης αρνείται να συνεχίσει στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την περασμένη σεζόν. Ήταν, στην πραγματικότητα, ο δεύτερος δανεισμός του, μετά την Κρεμονέζε το 2022/23.

Η Μπάνια Λούκα χαμογέλασε στην «ρώσικη ρουλέτα» στην Αλβανία και την περιμένει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα
CHAMPIONS LEAGUE

00:57 - 18.07.2024

Η Μπάνια Λούκα χαμογέλασε στην «ρώσικη ρουλέτα» στην Αλβανία και την περιμένει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα από την Βοσνία επικράτησε με 4-1 στα πέναλτι της Εγκνάτια στη ρεβάνς στο Ελμπασάν και στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League θ’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Τώρα, είναι πιθανό ο Μεϊτέ να αποχωρήσει μόνιμα από την Μπενφίκα. Ο μέσος κόστισε στην ομάδα της Λισαβόνας 6 εκατομμύρια ευρώ το 2021. Δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στην ερυθρόλευκη ομάδα».

Πάντως πρέπει να σημειωθεί πως και από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σημειώνουν πως έχουν σταματήσει να ασχολούνται με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή...