Η συγκινητική ανάρτηση της Premier League για τον Μπάλντοκ και το έπος του «Γουέμπλεϊ»
i

©INTIME

Η συγκινητική ανάρτηση της Premier League για τον Μπάλντοκ και το έπος του «Γουέμπλεϊ»

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:59 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 11.10.2024

Η μεγάλη νίκη της Ελλάδας με 2-1 επί της Αγγλίας για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της League B του Nations League, δεν πέρασε… απαρατήρητη ούτε από το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, την Premier League, η οποία έκανε ανάρτηση για την «γαλανόλευκη», αλλά και τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η Ελλάδα επικράτησε με 2-1 της Αγγλίας μέσα στο «Γουέμπλεϊ» το βράδυ της Πέμπτης (10/10) για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της League B του Nations League και διατηρήθηκε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά...»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

13:02 - 11.10.2024

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά...»

Ο Ανδρέας Βλαχόπουλος, ο μεσίτης του Τζορτζ Μπάλντοκ έκανε μία ανάρτηση στα social media μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει πως «οτιδήποτε έχει δημοσιευθεί και αναδημοσιευθεί, πέρα από την απλή επιβεβαίωση του συμβάντος που ήδη είχε γίνει γνωστό από χθες το βράδυ, είναι ψευδές και έχει γίνει χωρίς δική μου συγκατάθεση».

Ο εξαιρετικός Βαγγέλης Παυλίδης, σκόραρε και τα δύο γκολ της «γαλανόλευκης», η οποία αφιέρωσε την απίθανη νίκη της - και πρώτη επί των «τριών λιονταριών- στον εκλιπόντα Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης (9/10), σοκάροντας το ελληνικό ποδόσφαιρο κι όχι μόνο.

Μερικές ώρες μετά το τέλος του αγώνα ο επίσημος λογαριασμός της Premier League στα social media, ανέβασε φωτογραφίες με τους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδας, με το μαύρο περιβραχιόνιο και τη φανέλα του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος αγωνίστηκε σε πάνω από 80 αγώνες στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

«Για τον Γιώργο! Ο σκόρερ Βαγγέλης Παυλίδης δήλωσε ότι οι ποδοσφαιριστές της Ελλάδας έδωσαν τα πάντα για τον Γιώργο και την οικογένειά του, καθώς νίκησαν την Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία τους, μόλις μια μέρα μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, πρώην αμυντικού της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και διεθνή ποδοσφαιριστή», αναφέρεται στην ανάρτηση.