Η συμπεριφορά του Πινέδα στα Σπάτα, συμπίπτει απόλυτα μ' αυτό που είχε πει στον Ηλιόπουλο

Πινέδα

i

Ορμπελίν Πινέδα/©intime

Η συμπεριφορά του Πινέδα στα Σπάτα, συμπίπτει απόλυτα μ' αυτό που είχε πει στον Ηλιόπουλο

Κώστας Τσίλης 22:55 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:56 - 21.08.2024

Από την πρώτη μέρα που ο Μεξικανός χαφ ενσωματώθηκε ξανά στις προπονήσεις και την καθημερινότητα της ΑΕΚ μέχρι και τώρα, δεν έχει δείξει ούτε στο ελάχιστο με την στάση του πως έχει τάσεις φυγής

Τις περισσότερες φορές για όσα σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές, η γλώσσα του σώματος είναι πολύ πιο ενδεικτική σε σχέση μ' όσα λένε δημοσίως. Στην περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα, η στάση και η συμπεριφορά του στην καθημερινότητα της ΑΕΚ, είναι εντελώς διαφορετική απ' όσα είχε πει το προηγούμενο διάστημα ο μάνατζέρ του. Εντελώς διαφορετική ακόμα και απ' αυτά που είπε ο Μεξικανός χαφ στη συνέντευξη του στην πατρίδα του. Διότι και εκεί άφησε να εννοηθεί πως είχε τάσεις φυγής, παρότι ξεκαθάρισε πως θα σεβαστεί το συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ο Πήλιος που κρατάει (μετ' επαίνων) την θέση του βασικού και τα εντατικά Αλμέιδα στο build up (Vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:56 - 21.08.2024

Ο Πήλιος που κρατάει (μετ' επαίνων) την θέση του βασικού και τα εντατικά Αλμέιδα στο build up (Vid)

Ο Αργεντινός τεχνικός δούλεψε πολύ στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στην ανάπτυξη από τα μετόπισθεν και έδειξε πως στην τετράδα της άμυνας και στα δυο χαφ δεν θα κάνει αλλαγές, με τον Πήλιο να είναι σε εξαιρετική κατάσταση

Ο Πινέδα από την πρώτη μέρα που ενσωματώθηκε ξανά στις προπονήσεις της ΑΕΚ, μετά την καλοκαιρινή άδεια, όχι απλώς δεν δείχνει ίχνος από τάση φυγής, αλλά βλέποντας μόνο την συμπεριφορά του, σε κανενός το μυαλό δεν θα μπορούσε να πάει πως είχε τεθεί ζήτημα να πάρει μεταγραφή. Κεφάτος, χαμογελαστός συνεχώς, με όρεξη και διάθεση στην δουλειά και πάντα πρώτος στα πειράγματα στους συμπαίκτες του.

Αυτή ήταν η εικόνα και στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα. Ο Πινέδα ήταν φορτσάτος σ' όλες τις ασκήσεις κατά την διάρκεια της δουλειάς. Όσες φορές υπήρχε παράθυρο για... χαβαλέ, ο Μεξικανός ήταν πρώτος. Ενώ στο τέλος της προπόνησης, που ο Ματίας Αλμέιδα για να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του, τους έβαλε να παίξουν ένα παιχνίδι με σημάδι στο δοκάρι και γκολ στην επιστροφή, ο Πινέδα ήταν και πάλι πρώτος στην... φασαρία και την πλάκα.

Η εικόνα του Μεξικανού χαφ, είναι περισσότερο ενός ποδοσφαιριστή που περνάει πολύ καλά στο περιβάλλον και την ομάδα που βρίσκεται, παρά κάποιου που έχει ζητήσει να πάρει μεταγραφή. Κυρίως η συμπεριφορά του Πινέδα, είναι απόλυτα ταυτισμένη μ' εκείνη την ατάκα, "θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ", που είχε πει στον Ηλιόπουλο, στο τετ α τετ που είχαν πριν από δυο εβδομάδες στα Σπάτα. Και αυτό φάνηκε και στο ματς με τον ΟΦΗ, που ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου, φαίνεται και στις προπονήσεις.