Η Ταγέρες για τον Παλάσιος, θέλει να τον ανανεώσει ο Παναθηναϊκός

Σεμπάστιαν Παλάσιος

i

Intime

Η Ταγέρες για τον Παλάσιος, θέλει να τον ανανεώσει ο Παναθηναϊκός

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:15 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 14.08.2024

Η πρώην ομάδα του Σεμπάστιαν Παλάσιος έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο για την άμεση απόκτηση του, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από το Μεξικό. Από το Τριφύλλι θα μιλήσουν με τον Αργεντινό για την παραμονή του στο Κορωπί.

Γεμάτη είναι με μεταγραφικές εξελίξεις είναι η μέρα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Από το ταξίδι στην Τραπεζούντα για το κλείσιμο του Τάσου Μπακασέτα, το ραντεβού με τη Σπέτσια για τον Μαρτομιέι Ντραγκόβσκι και τη διαφαινόμενη απόκτηση του Βίτορ Ούγκο από τη Μπαΐα.

Παρόλα αυτά, εκτός από τις προσθήκες, ίσως να προκύψουν αποχωρήσεις. Γιατί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν προσελκύσει ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι περιμένει κρούσεις από τη Ρωσία, ενώ ο Σεμπάστιαν Παλάσιος συζητείται έντονα στην Ταγέρες.

Στην Αργεντινή τονίζουν ότι η Ταγέρες έχει ήδη επικοινωνήσει με τον ατζέντη του Παλάσιος και διερευνά το ενδεχόμενο να κινηθεί άμεσα για τον παίκτη. Άλλωστε, ο Τούκου έχει το δικαίωμα να μιλήσει με άλλες ομάδες από την Πρωτοχρονιά, διότι διανύει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Το περιβάλλον στην Ταγέρες δεν είναι άγνωστο για τον Αργεντινό εξτρέμ. Ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της στο παρελθόν, και κατέγραψε 54 συμμετοχές με 19 γκολ και 6 ασίστ. Οπότε, δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα προσαρμογής.

Η Ταγέρες φέρεται να έχει ενημερώσει τον μάνατζερ του Παλάσιος πως έχει διάθεση να πληρώσει ένα ποσό στον Παναθηναϊκό για να ολοκληρώσει τώρα τη μεταγραφή και να μην περιμένει τον Ιούνιο.

Αντίστοιχα, το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Παλάσιος, φέρεται να έχει δεχτεί τηλεφώνημα για τον πελάτη του από το Μεξικό. Εκεί όπου ο 31χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε με την Πατσούκα και ξέρει καλά το πρωτάθλημα και τις απαιτήσεις του.

Ελληνας Μίδας με δέκα γράμματα: Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Τραπεζούντα με τη «βαλίτσα» γεμάτη χρήμα για τον Μπακασέτα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:23 - 17.01.2024

Ελληνας Μίδας με δέκα γράμματα: Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Τραπεζούντα με τη «βαλίτσα» γεμάτη χρήμα για τον Μπακασέτα

Ο Παναθηναϊκός στρώνει χαλί εκατομμυρίων στον Τάσο Μπακασέτα και τον μετατρέπει στον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα παίκτη που θα αγωνίζεται στη Superleague.

Προς το παρόν, η υπόθεση «κολλάει» στο δόγμα του Παναθηναϊκού πως δεν πωλείται τώρα βασικός ποδοσφαιριστής. Βέβαια, θα φανεί εάν θα αλλάξει κάτι με τις επικείμενες μεταγραφές, αφού το ρόστερ θα μεγαλώσει πολύ και πιθανώς να δρομολογηθούν αποχωρήσεις.

Επίσης, στην Αργεντινή τονίζουν πως ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να θέλει να διατηρήσει τον Παλάσιος στο δυναμικό του και δεν έχει αλλάξει κάτι με την απομάκρυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία. Ένας νέος κύκλος επαφών ανάμεσα στους «πράσινους» και στον Τούκου θα επανεκκινήσει σύντομα.