Η τελευταία μέρα των παικτών της ΑΕΚ στα Σπάτα για την φετινή σεζόν

Η τελευταία μέρα των παικτών της ΑΕΚ στα Σπάτα για την φετινή σεζόν

Κώστας Τσίλης 20:44 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:19 - 29.05.2024

Η ΑΕΚ θα κάνει το Σάββατο την τελευταία προπόνηση για την φετινή σεζόν, καθώς από την Δευτέρα οι παίκτες ξεκινούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Η διαδρομή της φετινής ΑΕΚ φτάνε στην τέλος της την Κυριακή στο ματς με την Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και όλοι ελπίζουν πως θα βρει την Ένωση στην κορυφή της βαθμολογίας και πρωταθλήτρια. Ήταν μια περίεργη, μια ζόρικη, μια απαιτητική σεζόν. Μια σεζόν που ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του πέρασαν πολλά, έζησαν πολλά, βίωσαν πολλά και αντιφατικά. Και σήμερα στα Σπάτα, θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση για την φετινή σεζόν.

Με δεδομένο πως Κυριακή είναι η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ήδη από την Δευτέρα οι παίκτες της ΑΕΚ θα ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Άλλωστε τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ περιορισμένα για όλους. Είτε γι αυτούς που έχουν το καλοκαίρι υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, είτε όχι. Υπάρχουν παίκτες της ΑΕΚ που θα πρέπει να ενσωματωθούν στις εθνικές τους είτε για το Euro, είτε για το Copa America. Αλλά και εκείνοι που δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις, έχουν ουσιαστικά λίγο χρόνο για να ξεκουραστούν, καθώς λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, η προετοιμασία θα ξεκινήσει νωρίς.

Επομένως μετά την προπόνηση του Σαββάτου και το ματς με την Λαμία, οι παίκτες θα… εξαφανιστούν για να ξεκινήσουν τις διακοπές. Η τελευταία μέρα στην δουλειά για φέτος, στο κομμάτι της προπόνησης, είναι αύριο στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Βεβαίως για κάποιους παίκτες, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΚ, η αυριανή θα είναι και γενικώς η τελευταία φορά, που θα φορέσουν αύριο την προπονητική κιτρινόμαυρη φανέλα.