Η Θύρα 13 αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ

i

© PAO FC

Η Θύρα 13 αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Sportal newsroom 10:49 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:01 - 10.10.2024

Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού και η ελληνική φίλαθλη κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη από την απώλεια του αμυντικού του Τριφυλλιού και της Εθνικής ομάδας. Ο αποχαιρετισμός της Θύρας 13 στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο 31χρονος δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας έφυγε από τη ζωή, στο σπίτι του, την Τετάρτη (9/10). Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Τριφυλλιού, με ανάρτηση στα social media, αποχαιρέτησαν τον παίκτη των Πράσινων δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του, με τη φανέλα των Πράσινων, να χειροκροτεί τον κόσμο της ομάδας.

Ο Μπάλντοκ εντάχθηκε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι, ως ελεύθερος από την αγγλική Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αγωνίστηκε τέσσερις φορές, με τη φανέλα του Τριφυλλιού, τρεις στο ελληνικό Πρωτάθλημα και μία στην Ευρώπη, καταγράφοντας, συνολικά, 214 λεπτά συμμετοχής. Η είδηση του θανάτου του, που έγινε γνωστή την Τετάρτη (9/10), έχει συγκλονίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ διερευνώνται τα αίτια του συμβάντος από τις αρμόδιες Αρχές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην επίσημη ιστοσελίδα της, για τον χαμό του Μπάλντοκ:

«Οδύνη…

Για τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ μας.

Είμαστε συγκλονισμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλεια του George μας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του George Baldock».