Η TOPPS λανσάρει τις επίσημες κάρτες UEFA Match Attax και δίνει στους φιλάθλους την ευκαιρία να συλλέξουν τους αστέρες των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών διοργανώσεων

Η TOPPS λανσάρει τις επίσημες κάρτες UEFA Match Attax και δίνει στους φιλάθλους την ευκαιρία να συλλέξουν τους αστέρες των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών διοργανώσεων

Sportal newsroom 12:00 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:38 - 04.10.2024

Οι επίσημες κάρτες TOPPS UEFA Match Attax είναι διαθέσιμες στα καταστήματα από 19 Σεπτεμβρίου 2024 – γεμάτες με μοναδικά Chrome, Hall of Fame, Real Autographs και Ultra-rare chase κομμάτια

Η TOPPS UEFA Match Attax συλλογή είναι εδώ για τη νέα σεζόν! Η νούμερο 1 Limited Συλλογή Καρτών Ποδοσφαίρου κυκλοφορεί στην Ελλάδα με νέα συναρπαστικά σχέδια, έτοιμα να ενθουσιάσουν όλους τους ποδοσφαιρόφιλους-συλλέκτες!

Η συλλογή ήρθε για να πρωταγωνιστήσει με αμέτρητους αστέρες από κάθε χώρα που συμμετέχει στις διοργανώσεις, καθώς και συναρπαστικές κατηγορίες καρτών του πασίγνωστου Match Attax brand – κατηγορίες που οι φίλαθλοι και οι συλλέκτες ήδη γνωρίζουν και λατρεύουν: κάρτες Club με κορυφαίους παίκτες, αυθεντικά Αυτόγραφα, νέες Chrome και Black Edge Hall of Fame κάρτες, η υπερ-σπάνια Bellingham κάρτα, και πολλές άλλες ακόμα.

Ξεκινήστε τη συλλογή σας τώρα! Οι κάρτες είναι διαθέσιμες σε φακελάκια των 2,99€, σε συσκευασίες Starter Packs (9,99€), Mega Multipacks (11,99€), Mega Tins (14,99€), Booster Tins (9,99€) και Eco Packs (8,99€). Για τον πλήρη κατάλογο προϊόντων και τιμών επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.gb-publishingservices.gr/e-shop/sylloges/topps-uefa-champions-league-2022-2023.  

Επωφεληθείτε της ευκαιρίας και βουτήξτε στον κόσμο των ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών συλλόγων και των εμβληματικών παικτών τους!

Τα Match Attax προϊόντα θα τα βρείτε στα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα, στα περίπτερα με την ένδειξη Efood & στο Efood Market εντός Αττικής και online στο https://www.gb-publishingservices.gr/ & https://www.efantasy.gr/!

Γίνε ο πρώτος που θα ολοκληρώσει αυτήν την πρόκληση! 

Σχετικά με την Topps: Η Topps ιδρύθηκε το 1938 και είναι το κορυφαίο brand συλλεκτικών καρτών της Fanatics Collectibles, μιας, νέας γενιάς, εταιρείας συλλογών, που ξεκίνησε το 2021 και είναι θυγατρική της Fanatics Retail Group. Μέσω της Topps, η Fanatics Collectibles προσφέρει στους φιλάθλους ένα ελκυστικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων που περιλαμβάνει φυσικά και ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα, κάρτες ανταλλαγής, παιχνίδια, συλλογές με αυτοκόλλητα και άλμπουμ, αναμνηστικά και βιωματικές εκδηλώσεις. Οι κάρτες που διαχειρίζεται η Fanatics Collectibles περιλαμβάνουν φορείς και εταιρείες όπως: UEFA Champions League, Major League Baseball, Major League Soccer, Bundesliga, National Hockey League, Formula 1, Star Wars, Garbage Pail Kids®, μεταξύ άλλων.  

Η Topps Digital Sports & Entertainment συνδέεται σ’ όλο τον κόσμο με ανθρώπους, που έχουν κατεβάσει ψηφιακές εφαρμογές όπως οι Topps® BUNT®, TOPPS® KICK®, Star Wars™: Card Trader by Topps®, Topps® NHL SKATE™, Marvel Collect! by Topps® and Disney Collect! by Topps®.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες fanaticsinc.com, topps.com, play.toppsapps.com. 

Σχετικά με τη Fanatics: Η Fanatics αναπτύσσει μια κορυφαία παγκόσμια ψηφιακή αθλητική πλατφόρμα. Η εταιρεία ικανοποιεί τις επιθυμίες των φιλάθλων και μεγιστοποιεί την παρουσία και την εμβέλεια εκατοντάδων αθλητικών partners σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες μέσω των Fanatics Commerce, Fanatics Collectibles και Fanatics Betting & Gaming. Δίνει έτσι την ευκαιρία στους φίλους του αθλητισμού να αγοράζουν, να συλλέγουν και να στοιχηματίζουν.  

Μέσω της πλατφόρμας της Fanatics, οι φίλοι του αθλητισμού μπορούν να αγοράζουν επίσημες συλλογές, φανέλες, προϊόντα (καπέλα/σκουφάκια), ψηφιακές κάρτες, αναμνηστικά και άλλα ψηφιακά προϊόντα, και να στοιχηματίζουν καθώς η εταιρεία αναπτύσσει το Sportsbook και την πλατφόρμα iGaming.  

Η Fanatics διαθέτει μια βάση δεδομένων με περισσότερους από 100 εκατομμύρια φιλάθλους παγκοσμίως κι ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών με πάνω από 900 αθλητικούς φορείς, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων εθνικών και διεθνών πρωταθλημάτων, ομάδων, παικτών/αθλητών και διασημοτήτων.   

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.fanaticsinc.com.  

Tags: