«Η Τότεναμ και άλλες ομάδες της Premier League κοιτούν τον Γκαρσία»

Γκαρσία

i

Λιβάι Γκαρσία/intime

«Η Τότεναμ και άλλες ομάδες της Premier League κοιτούν τον Γκαρσία»

Κώστας Τσίλης 18:50 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:50 - 07.08.2024

Ισπανικό δημοσίευμα βάζει τον επιθετικό της ΑΕΚ στο στόχαστρο και των Σπερς αλλά και άλλων συλλόγων από την Αγγλία

Μπορεί φέτος το καλοκαίρι να μην έχει στηθεί χορός εκατομμυρίων στα πόδια του Λιβάι Γκαρσία όπως και πέρυσι. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο επιθετικός της ΑΕΚ έχει βγει από τα μπλοκάκια ευρωπαϊκών συλλόγων. Άλλωστε ο Γκαρσία ήδη στα ευρωπαϊκά προκριματικά κάνει ξανά... κρότο, καθώς μετρά πέντε γκολ σε τρία παιχνίδια.

Το βουβό ταξίδι της επιστροφής της ΑΕΚ, η ανοιχτή γραμμή του Αλμέιδα με την διοίκηση και οι μεταγραφές
CONFERENCE LEAGUE

13:57 - 07.08.2024

Το βουβό ταξίδι της επιστροφής της ΑΕΚ, η ανοιχτή γραμμή του Αλμέιδα με την διοίκηση και οι μεταγραφές

Η αποστολή της Ένωσης επέστρεψε ξημερώματα στην Αθήνα με πολύ βαρύ κλίμα, αλλά η διαχείριση της κατάστασης θα γίνει με καθαρό μυαλό και χωρίς να γίνει κάτι περισσότερο από τις συνεχείς επαφές που έτσι κι αλλιώς υπάρχουν ανάμεσα στον προπονητή και τον ιδιοκτήτη

Σύμφωνα με το ισπανικό σαιτ fichajes.net, "η Τότεναμ η οποία ψάχνει στην αγορά για ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή, παρακολουθεί την περίπτωση του Γκαρσία. Και βλέπουν στο πρόσωπο του Λιβάι έναν επιθετικό που έχει όλα εκείνα τα προσόντα, για να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων της Premier League". Επίσης το ίδιο δημοσίευμα, εκτός από την Τότεναμ, μπλέκει και άλλες αγγλικές ομάδες, χωρίς όμως να τις κατονομάζει.

Πάντως στην ΑΕΚ δεν έχει φτάσει μέχρι στιγμής απολύτως τίποτα για τον Γκαρσία. Ούτε καν ως κρούση. Δεν υπάρχει στην Ένωση το "δεν πωλείται". Και είναι δεδομένο πως όλες οι προτάσεις, αν και εφόσον φτάσουν, θα εξεταστούν και θα αξιολογηθούν. Χωρίς ωστόσο η ΑΕΚ να καίγεται να πουλήσει τον Γκαρσία. Το ακριβώς αντίθετο. Αλλά δεν είναι και στην λογική του "δεν πωλείται". Έτσι κι αλλιώς πάντως, δεν υπάρχει προς το παρόν απολύτως τίποτα.