Η τρομερή αποθέωση Ηλιόπουλου στον Ματίας και το «ζήτω η ΑΕΚ»

Η τρομερή αποθέωση Ηλιόπουλου στον Ματίας και το «ζήτω η ΑΕΚ»

Κώστας Τσίλης 16:00 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 20.06.2024

Η κορυφαία στιγμή της συνέντευξης Τύπου του νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, ήρθε όταν ολοκληρώθηκε, με τον τρόπο που απευθύνθηκε στον Αλμέιδα

Για περισσότερο από μια ώρα, με τρόπο αποφασιστικό και κυρίως άκρως επικοινωνιακό, ο Μάριος Ηλιόπουλος έδινε τον στίγμα για τη νέα εποχή στην οποία μπήκε η ΑΕΚ. Όμως ίσως η κορυφαία στιγμή, ήρθε μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου. Ο νέος ιδιοκτήτης της Ένωσης σηκώθηκε όρθιος και αποθέωσε τον Ματίας ΑΛμέιδα ο οποίος καθόταν στην πρώτη σειρά.

"Σήκω Ματίας. Συνεχίζουμε προχωρώντας μπροστά. Πάμε για τις μάχες. Πάμε για τις μεγάλες στιγμές. Πάμε για τη μεγάλη ιδέα της ΑΕΚ. Forza! Πάμε" φώναξε ο Ηλιόπουλος στον Αλμέιδα και ο Αργεντινός τεχνικός σηκώθηκε από την θέση του και έσπευσε να του δώσει μια μεγάλη αγκαλιά. Άλλωστε πλέον ήδη από χθες, οι δυο τους έχουν χαράξει μαζί τη νέα πορεία της ΑΕΚ.

Όσο για τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου, αυτός ήταν επίσης εντυπωσιακός. Ο Μάριος Ηλιόπουλος φώναξε δυο φορές δυνατά "ζήτω η ΑΕΚ", πριν αποχωρήσει. Το είχε ξανακάνει και όταν είχε ολοκληρωθεί η παράδοση και παραλαβή της ομάδας πριν από δέκα μέρες από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, σε μια αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου.