Η βιντεοκλήση της χρονιάς: Ο Μπράντον μίλησε με τον Γιάννακη στις ΗΠΑ

Μπράντον Τόμας-Γιάννης Παπαστεφανάκης

i

©intime

Η βιντεοκλήση της χρονιάς: Ο Μπράντον μίλησε με τον Γιάννακη στις ΗΠΑ

Μάνος Τσαλγατίδης 22:53 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 17.09.2024

Η σχέση του Μπράντον με τον Γιαννάκη είναι ξεχωριστή.

Η λατρεία του Μπράντον Τόμας στον μικρό Γιαννάκη (και το αντίστροφο) είναι γνωστή με τους δυο τους να συνομιλούν μέσω βιντεοκλήσης με τον Ισπανό φορ του ΠΑΟΚ να του το είχε υποσχεθεί αυτό πριν ο Γιαννάκης Παπαστεφανάκης ταξιδέψει για τις ΗΠΑ.

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, παραμένει στις ΗΠΑ εκεί όπου έπειτα από την χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη ακολουθεί το στάδιο της αποθεραπείας του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα πόδια με μοναδικό στόχο να περπατήσει ξανά και να μπει όρθιος στο γήπεδο της Τούμπας.

Πρέπει να σημειωθεί πως η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Γιάννης Παπαστεφανάκης πήγε καλά και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την επέμβαση. Το πλάνο είναι με την επιστροφή του να ξεκινήσει το ειδικό του πρόγραμμα με την ομάδα φυσιοθεραπευτών του ΠΑΟΚ.

Η σχέση του Μπράντον Τόμας με τον Γιαννάκη είναι γνωστή και ξεχωριστή με τους δυο τους να συνομιλούν μέσω διαδικτύου με τον μικρό φίλο του Δικεφάλου να στέλνει το δικό του μήνυμα στον Ισπανό στράικερ λέγοντάς του:

«Πολλά ευχαριστώ Μπράντον για τη δύναμη που μου δίνεις για να συνεχίσω την προσπάθειά μου. Θα τα πούμε σύντομα από κοντά στη Θεσσαλονίκη όταν με το καλό επιστρέψω».

Δείτε την εικόνα: