Η Βίσλα είναι στη δεύτερη κατηγορία, αλλά στο «σπίτι» της επικρατεί... πανδαιμόνιο (vids)

Οι οπαδοί της Βίσλα Κρακόβιας

i

© Sportal

Η Βίσλα είναι στη δεύτερη κατηγορία, αλλά στο «σπίτι» της επικρατεί... πανδαιμόνιο (vids)

Θοδωρής Λινάρδος • 18:03 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 19.10.2024

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το γήπεδο της Βίσλα Κρακοβίας, που παρά τον υποβιβασμό της έχει το κοινό της παθιασμένα στο πλάι της.

Η Βίσλα Κρακοβίας επικράτησε 2-0 της πρωτοπόρου της Β' κατηγορίας (ναι, η Βίσλα και φέτος δεν είναι στα σαλόνια), με 23.000 και πλέον κόσμο στις εξέδρες!

Τρομερή ατμόσφαιρα, εικόνες που αναμφίβολα δείχνουν το ειδικό βάρος της φανέλας που κουβαλά η Βίσλα του κόουτς Γιοπ, στην οποία ως γνωστόν έχει εμπλακεί πια διοικητικά ο θρύλος της και της εθνικής της Πόλσκα, Μπουαστσικόφσκι

Απόλυση Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Μαύρη» σελίδα για το ποδόσφαιρο ή πλέον όλα είναι θέμα χρημάτων;
PREMIER LEAGUE

15:42 - 19.10.2024

Απόλυση Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Μαύρη» σελίδα για το ποδόσφαιρο ή πλέον όλα είναι θέμα χρημάτων;

Η απόφαση του συνιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ να λύσει το συμβόλαιο του Σερ Άλεξ ως πρεσβευτής των προπονητών στο πλαίσιο των περικοπών, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Η Βίσλα είναι αρκετά πίσω στην βαθμολογία, έχει και ματς λιγότερα, ενώ τα μεγάλα ντέρμπι πάντα λογίζονταν αυτά με την τοπική Κρακόβια (είναι στην 1η κατηγορία) και φυσικά την Λέγκια Βαρσοβίας. Χθες, ο Κιάκος που προέρχεται από τον ΠΑΣ, δεν αγωνίστηκε, ο πρώην του Παναιτωλικού, Ντουάρτε, έπαιξε, αλλά μεταξύ άλλων ξεχώρισε ο βραχύσωμος χαφ Ιγκμπεκέμε και βέβαια ο φορ Σβολίνσκι!

Πολλοί παίκτες «συνδέονται» επίσης με την Ελλάδα και την Βίσλα, όπως, ανάμεσα σε άλλους, ο Κουέστα ή ο Μπαριέντος. παλαιότερα ο Μπαζίνσκι (Ατρόμητος), ο Κούζμπα, ο Ίβαν (ο Πολωνός όχι ο Βραζιλιάνος-Αρης), ο Ζουράφσκι (ΑΕΛ) και ο εκλιπών Σιπνιέφσκι.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι από τον δημοσιογράφο, Θοδωρή Λινάρδο.

Δείτε το υλικό: