Η «βόμβα» έσκασε: Είπε το «ναι» στην ΑΕΚ ο Μαρσιάλ - Την Τετάρτη στην Αθήνα!

Η «βόμβα» έσκασε: Είπε το «ναι» στην ΑΕΚ ο Μαρσιάλ - Την Τετάρτη στην Αθήνα!

Κώστας Τσίλης 22:31 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 17.09.2024

Η Ένωση τα βρήκε σ' όλα με τον πρώην επιθετικό της Γιουναίτεντ και έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο τριετές με την Ένωση.

Η ΑΕΚ το πάλεψε πολύ, το πίεσε πολύ (όπως διαβάσατε ήδη στο Sportal.gr) και τελικά το πέτυχε να κλείσει ίσως την μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού. Έστω και Σεπτέμβρη. Συμφώνησε οριστικά και σ' όλα με τον Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος έρχεται άμεσα στην Αθήνα προκειμένου να γίνει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Αύριο το βράδυ, ο Γάλλος σούπερ σταρ θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Η ΑΕΚ πιέζει για να τελειώσει άμεσα του Μαρσιάλ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:10 - 17.09.2024

Η ΑΕΚ πιέζει για να τελειώσει άμεσα του Μαρσιάλ

Έχει καλύψει σημαντικό δρόμο η Ένωση στην προσπάθεια να φτάσει σε τελικό deal με τον Γάλλο πρώην επιθετικό της Γιουνάιτεντ, Αντονί Μαρσιάλ και θέλει να το κλείσει μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς η καθυστέρηση είναι... επικίνδυνη.

Η Ένωση τα βρήκε σ' όλα με τον πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, για τριετές συμβόλαιο και με ετήσιες απολαβές που μαζί με τα μπόνους, θα ξεπεράσουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ και θα φτάσουν στα 3,5. Κάτι που προφανώς κάνει τον Μαρσιάλ, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ΑΕΚ.

Ο Μαρσιάλ απάντησε οριστικά θετικά πριν από λίγο. Και αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να διευθετήσει τα τελευταία διαδικαστικά και να ανακοινωθεί η τεράστια αυτή μεταγραφική κίνηση. Ο Μαρσιάλ θα φτάσει αύριο το βράδυ στην Ελλάδα και αναμένεται υποδοχή από τους οπαδούς της Ένωσης.