Η χαλαρότητα δεν αρέσει στον Μεντιλίμπαρ

Η χαλαρότητα δεν αρέσει στον Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 16:35 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 11.08.2024

Ο Βάσκος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος στα δύο τελευταία φιλικά για ένα λόγο!

Τη νίκη με 4-2 πήρε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του φιλικό με τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο και επέστρεψε στην Ελλάδα. Λίγα 24ωρα μετά από την ήττα στο φιλικό με τη ΝότιγχαμΦόρεστ στο Καραϊσκάκη. Δύο παιχνίδια από τα οποία ο Χοσέ ΛουίςΜεντιλίμπαρ έμεινε κατά το ήμισυ ικανοποιημένος.

Έκανε τα εύκολα δύσκολα ο Ολυμπιακός, αλλά έφυγε με «τεσσάρα» από το... κόκκινο «Alphamega»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:26 - 10.08.2024

Έκανε τα εύκολα δύσκολα ο Ολυμπιακός, αλλά έφυγε με «τεσσάρα» από το... κόκκινο «Alphamega»

Μπροστά στον κόσμο του που ήταν εντυπωσιακός, ο Ολυμπιακός έδειξε πως δεν θα δυσκολευτεί κόντρα στον Άρη Λεμεσού. Ο σύλλογος του Πειραιά όμως ολιγώρησε και βρέθηκε στο 3-2 (από 3-0), παρόλα αυτά ο Μπακούλας σφράγισε το τελικό 4-2 πριν το φινάλε.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την αντίδραση της ομάδας του Πειραιά απέναντι στη ΝότιγχαμΦόρεστ, όταν έμεινε πίσω στο σκορ με 1-4, αλλά και από την επιθετική προσπάθεια του Ολυμπιακού. Όχι μόνο για τα τρία γκολ που σημείωσε συνολικά στην αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη, αλλά και για τη γενικότερη επιθετική παρουσία της ομάδας, αφού πέραν των γκολ δημιούργησε και πολλές ευκαιρίες για να σημειώσει ακόμη περισσότερα.

Και με τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο ο Ολυμπιακός ήταν το ίδιο επιθετικός και έβαλε τέσσερα γκολ, παίρνοντας και τη νίκη με 2-4. Επίσης ο Μεντιλίμπαρ έμεινε ικανοποιημένος από την επίθεση της ομάδας του και τη δημιουργία που είχε, αφού είχε ακόμη πέρα από τα τέσσερα γκολ ένα δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες.

Αντιθέτως, όμως, ο Βάσκος τεχνικός δεν άφησε ασχολίαστη την αμυντική εικόνα των ποδοσφαιριστών του. Τόσο μετά τη Νότιγχαμ, όσο όμως και μετά από το ματς με τον Άρη Λεμεσού μίλησε στους παίκτες του για τα λάθη που έκαναν. Δεν του άρεσε η χαλαρότητα που είδε στους δύο αυτούς αγώνες. Βέβαια με τους Άγγλους δικαιολόγησε κάπως τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, λέγοντας πως η Νότιγχαμ φάνηκε πιο έτοιμη από τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, με τον Άρη Λεμεσού δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες και μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε στους ποδοσφαιριστές του σε έντονο ύφος για την εμφάνιση που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης. Στο σημείο δηλαδή του ματς όπου οι «ερυθρόλευκοι» δέχτηκαν δύο γκολ, ενώ έδωσαν το δικαίωμα στους Κύπριους να δημιουργήσουν και άλλες 2-3 καλές ευκαιρίες μέσα σε ένα ημίχρονο.

Για αυτό και δεν άφησε ασχολίαστα τα λάθη που έκαναν οι Πειραιώτες στην Κύπρο, ελπίζοντας φυσικά να μην τα δει και στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Προσέχει για να έχει ο Μεντιλίμπαρ και για αυτό δεν άφησε τα λάθη να περάσουν έτσι...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!