Επενδύει στο μέλλον ο Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» απέκτησε τον Ιάσoνα Νεμπή, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην Κροατία

Επενδύει στο μέλλον ο Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» απέκτησε τον Ιάσoνα Νεμπή, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην Κροατία

Sportal newsroom 13:04 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 18.08.2024

Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του τον 15χρονο επιθετικό Ιάσoνα Νεμπή, που θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο στην Κροατία.

Σε μία σπουδαία κίνηση με το βλέμμα...στο μέλλον προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έκαναν δικό τους ένα μεγάλο ταλέντο, που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην Κροατία.

Ο λόγος για τον Ιάσωνα Νεμπή, ο οποίος είναι 15 ετών επιθετικός και ενσωματώθηκε ήδη στην Κ17 του «τριφυλλιού». Στην Κροατία αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου μέχρι πέρυσι είχε πετύχει 119 γκολ σε 97 αγώνες την τελευταία τετραετία. Τη σεζόν που μας πέρασε, μέτρησε 14 γκολ σε 22 συμμετοχές.

https://www.youtube.com/watch?v=04_OfnAKaVw

Μάλιστα η ομοσπονδία της Κροατίας του είχε προτείνει να αγωνιστεί με τα εθνικά χρώματα της στο κλιμάκιο της Κ15. Η οικογένειά του επέστρεψε στην Ελλάδα κι ο Παναθηναϊκός κινήθηκε πιο γρήγορα από όλους και τον έντυσε στα «πράσινα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!