Ιβάνα Κνoλ: «Ο Βλάντιμιρ Κλίτσκο είναι ο ιδανικός άντρας...» (vid,pics)
i

Κνολ/©instagram

Ιβάνα Κνoλ: «Ο Βλάντιμιρ Κλίτσκο είναι ο ιδανικός άντρας...» (vid,pics)

Ανδρέας Σερεβέτας • 12:01 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 20.08.2024

Η πρώην Μις Κροατία αποκάλυψε τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η Ιβάνα Κνολ, το πανέμορφο μοντέλο από την Κροατία, παρέθεσε συνέντευξη στο «Barstool sports». Μίλησε για την εντυπωσιακή παρουσία της στα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις για προσωπικά θέματα. Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον ιδανικό άντρα, δεν κρύφτηκε. Κατονόμασε τον άνθρωπο με τον οποίο θα ήθελε να έχει σχέση. Πρόκειται για τον Βλάντιμιρ Κλίτσκο. Τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της πυγμαχίας στην κατηγορία των βαρέων βαρών. Η αποκάλυψη της προκάλεσε την έκπληξη και την αντίδραση του παρουσιαστή της εκπομπής, όπως μπορείτε να δείτε στο 29ο λεπτό του βίντεο.   

Η Ιβάνα είπε σχετικά: «Ξέρεις ποιος είναι ο νούμερο ένα; Έχω έναν άντρα που είναι, για εμένα, ο καλύτερος από τους καλύτερους. Έχω μια διασημότητα. Ο Βλάντιμιρ Κλίτσκο. Είναι ένα, εννέα, οκτώ (1,98 ύψους). Είναι ο ιδανικός μου (άνδρας)».

Είχε δεχθεί νωρίτερα την ερώτηση για το αν κρίνει τους άντρες βάσει του ύψους τους. Απάντησε αρνητικά αλλά μετά επισήμανε ότι προτιμάει τους ψηλότερους. Μετά την εκπομπή η Ιβάνα πήγε να δροσιστεί στην παραλία. 

Ο Βλάντιμιρ Κλίτσκο γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 1976 στο Καζακστάν από Ουκρανούς γονείς. Η οικογένεια έμεινε από το 1980 μέχρι το 1985 στην Τσεχοσλοβακία. Ο πατέρας ήταν υψηλόβαθμος στρατιωτικός στην πρώην Σοβιετική Ένωση. Αδελφός του Βλάντιμιρ είναι ο Βιτάλι. Ο δήμαρχος του Κιέβου και επίσης πρώην πρωταθλητής στην πυγμαχία. Η συνύπαρξη και οι επιτυχίες στο σπορ τους χάρισαν μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. 

Ο Βλάντιμιρ έδωσε 69 επίσημους επαγγελματικούς αγώνες στην καριέρα του. Από το 1996 μέχρι και το 2017. Κατέκτησε δύο φορές τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στην κατηγορία των βαρεών βαρών. Επίσης το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996. Είναι ο μακροβιότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην πυγμαχία καθώς διατήρησε τον τίτλο του για 4.382 ημέρες. Στις 29 Μαρτίου του 2012, δημοπράτησε το Ολυμπιακό μετάλλιο κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο Κίεβο. Ένας αγοραστής του πρόσφερε 1 εκατομμύριο δολλάρια. Ο Κλίτσκο είπε ότι είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει όλα τα χρήματα για να στηρίξει τα όνειρα χιλιάδων παιδιών της Ουκρανίας. Μετά την πώληση, ο αγοραστής επέστρεψε αμέσως το μετάλλιο από σεβασμό προς τον Κλίτσκο! 

Ο Κλίτσκο έχει μία κόρη αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ με την Αμερικανή ηθοποιό Hayden Panettiere. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2013 αλλά χώρισε οριστικά το 2018. Ωστόσο διατηρεί καλές σχέσεις για χάρη του παιδιού. Από την ημέρα που η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία, ο Βλάντιμιρ φόρεσε τη στρατιωτική στολή και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Βιτάλι και των συμπατριωτών τους.  

Είναι ξεκάθαρο ότι στην Ιβάνα αρέσουν τα δυνατά και σκληρά αγόρια. Οι Κλίτσκο είναι πασίγνωστοι στη Γερμανία. Στην χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε η Κροάτισσα καλονή. Ίσως αυτή η λεπτομέρεια έχει παίξει τον ρόλο της για να τον ερωτευτεί. Ο Κλίτσκο είναι ελεύθερος αλλά αυτή τη στιγμή ασχολείται με πιο σοβαρά πράγματα. Η Ιβάνα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να τον... ρίξει στο δικό της ρινγκ. Μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα θα δώσει τη μάχη της.