Πάρτι της Ίντερ στο Σαν Σίρο, «σκόρπισε» την Αταλάντα με τεσσάρα
i

©imago

Πάρτι της Ίντερ στο Σαν Σίρο, «σκόρπισε» την Αταλάντα με τεσσάρα

Δημήτρης Χούπης 23:41 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:41 - 30.08.2024

Η Ίντερ έκανε ό,τι ήθελε την Αταλάντα στο Σαν Σίρο νικώντας με 4-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Ίντερ... σκόρπισε την Αταλάντα την οποία νίκησε με 4-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Η ομάδα από το Μιλάνο σκόραρε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, παίρνοντας έτσι το τρίποντο, ενώ ανέβηκε και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο τρίτο μόλις λεπτό οι «νερατζούρι» άνοιξαν το σκορ χάρη στο αυτογκόλ του Τζιμσίτι, ενώ εφτά λεπτά μετά ο Μπαρέλα με μία σουτάρα διπλασίασε τα τέρματα της Ίντερ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τις στιγμές τους για το τρίτο γκολ, αλλά ο Τουράμ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του.

Λουκάκου: Ο Βέλγος που περιφέρεται κάθε χρόνο κι έχει κοστίσει πάνω από 350 εκατ. ευρώ
SERIE A

11:58 - 30.08.2024

Λουκάκου: Ο Βέλγος που περιφέρεται κάθε χρόνο κι έχει κοστίσει πάνω από 350 εκατ. ευρώ

Ο Ρομέλου Λουκάκου άνοιξε ακόμη ένα κεφάλαιο στην καριέρα του, υπογράφοντας στη Νάπολι, η οποία έβγαλε 30 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει από την Τσέλσι.

Δύο λεπτά μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ίντερ έκανε το 3-0 με τον Τουράμ και ο ίδιος στο 56' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Λίγο νωρίτερα η Τορίνο επικράτησε με 1-0 της Βενέτσια εκτός έδρας και συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα της Serie A. Την ίδια ώρα με επτά βαθμούς ανέβηκε προσωρινά στην πρώτη θέση.

Σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι ήταν που βρήκαν το γκολ. Στο 86ο λεπτό ο Κοκό με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τη νίκη στην Τορίνο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ