Η Ίντερ Μαιάμι κυκλοφόρησε νέες φανέλες, εμπνευσμένες από το επιτυχημένο σόου «Miami Vice»

Η Ίντερ Μαιάμι κυκλοφόρησε νέες φανέλες, εμπνευσμένες από το επιτυχημένο σόου «Miami Vice»

Sportal newsroom 23:48 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 18.07.2024

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση φρόντισε να βγάλει στη δημοσιότητα η Ίντερ Μαϊάμι. Εμπνευσμένη από το επιτυχημένο σόου «Miami Vice».

Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι, έχει παραδοσιακά χρώματα της το ροζ και το μαύρο, μετά την έλευση του Αργεντινού «σούπερ σταρ» έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Πλέον έβγαλε και μια τρίτη εναλλακτική «ρετρό» εμφάνιση στη δημοσιότητα.

Η Ίντερ Μαϊάμι μόλις αποκάλυψε τη νέα της φανέλα, η οποία θα φορεθεί για το υπόλοιπο της σεζόν του MLS του 2024 και πιθανότατα το Κύπελλο Λιγκ. Αυτή η φανέλα είναι μέρος της «Συλλογής Αρχείων» του πρωταθλήματος.

Η νέα φανέλα ξεφεύγει από τα χαρακτηριστικά χρώματα της ομάδας δηλαδή το μαύρα και ροζ και υιοθετεί μια πράσινη απόχρωση με πορτοκαλί τόνους, παραπέμποντας ξεκάθαρα στους «Miami Dolphins» μια ομάδα NFL από την ίδια πόλη.

Επιπλέον, το κέντρο της φανέλας φέρει το όνομα «Μαϊάμι» σε ένα ξεκάθαρα ρετρό και vintage στυλ. Παράλληλα με τη φανέλα θα κυκλοφορήσουν και αθλητικά ρούχα και αθλητικά παπούτσια Adidas. Άλλοι σύλλογοι του MLS που θα διαθέτουν «ιστορικές» φανέλες σε αυτή τη συλλογή είναι οι LA Galaxy, LAFC, Portland Timbers και Sporting Kansas City.

Αυτή η συλλογή στοχεύει να ακολουθήσει τα χνάρια των πρωτοβουλιών από πρωταθλήματα όπως το NBA, που κυκλοφόρησαν «ρετρό» ή φανέλες με θέμα την πόλη.